50-godišnja samohrana majka pokazala je da je više seksi od duplo mlađih devojaka i ušla u finale takmičenja lepote (FOTO)

Ako ste lepi i zgodni - iskoristite to. A pedesetogodišnja samohrana majka Šeni Hegab uradila je upravo to.

  • 0

Šeni živi u engleskom gradu Roklif i odlučila je da se prijavi na takmičenje lepote nakon što je ušla u petu deceniju života.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Shany Hagan (@shanyhagan) дана

 

- Prošle godine sam bila totalno mrtva jer sam radila tri posla i u životu nisam imala nikakva uzbuđenja. Zato mi je jedna prijatelj predložio da se prijavim na takmičenje lepote pod imenom Face of the World. Sve je trebalo da bude samo zabava i zbog toga nisam mogla da verujem kada sam se našla u finalu. Dovoljno sam matora da mogu nekim od tih devojaka da budem majka. Zato sam mislila da ću sigurno izgubiti, a na kraju sam se zaljubila u sve. Ove godine sam se našla na trećem mestu takmičenja pod imenom "Smile of the Universe", i bila sam presrećna.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

#face of the worldОбјава коју дели Shany Hagan (@shanyhagan) дана

 

Iako joj se na kraju celo iskustvo prilično svidelo, njen 17-godišnji sin smatra da je to veoma neprijatno. Ipak, ona je odlučila da nikome neće dopustiti da je spreči da radi ono što voli i što je čini srećnom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA