≫ 

Opale su mi obrve posle porođaja, ali uz pomoć ove metode ponovo imam one prave - evo kako je to moguće

Postoji metoda uz pomoć koje možete opet da imate prave obrve

  • 12

Tako sam zarko želela da imam pravilne deblje obrve kakve se sada nose, pa sam napravila par grešaka trudeći se da dođem do lepog fizičkog izgleda. Onda mi je drugarica slučajno pokazala link na internetu i moja želja se napokon ostvarila.

Ne znam koliko vam je poznato, ali posle porođaja naglo počinju da vam opadaju dlake. Nastradaju kosa, trepavice i obrve. To je za mene bio potpuni šok, jer sam u trudnoći bukvalno blistala i nisam mogla da verujem šta mi se odjednom desilo.

Jedan dan sam se pogledala u ogledalo i shatila da više nisam ista osoba. S jedne strane drago mi je što nisam, jer imam najdivniju bebu na svetu, ali sa druge strane želela sam svoj fizički izgled nazad. Moram da priznam da sam kosu sredila dosta lako, uz samo par tretmana. Ali sam se sa obrvama gadno namučila.

Pre nego što se pohvalim kako sam napokon postala zadovoljna žena, volela bih da vam opišem na šta sam zapravo ličila. Naime, smatram da su obrve jako važne za izgled nečijeg lica, Istaknute i deblje obrve daju ozbiljnost istovremeno sa prefinjenošću, osobinama koje pripadaju isključivo damama. Takva sam želela ponovo da budem. A u ogledalu sam videla ženu sa dve potpuno različite retke i nedefinisane obrve koje su izgubile svaku formu i potpuno naružile moj izgled.

Foto-ilustracija: pixabay

U početku sam mislila da mogu da ih crtam i da ću time rešiti problem. Međutim, svaka, ali svaka olovka za obrve sa briše, a pogotovo je katastrofa na vlažnom vremenu - tada se bukvalno sliva niz lice.

Pomišljala sam i na japansko crtanje/tetoviranje obrva, iako sam svesna da ne može tako verno da dočara lepe obrve, ali sam odustala jer se jako plašim infekcije koja može da se dobije pri tetoviranju, a bilo je i prijateljica koje su mi rekle da su im obrve bukvalno vrlo brzo izbledele. Pritom, nijedna nije otpočetka bila srećna ovom procedurom jer se videlo da u pitanju nisu prave obrve.

I, onda, napokon, do mene je stigla sjajna informacija. Drugarica mi je dala link u kome piše sve o transplantaciji obrva "fue precise" metodom. Kada sam se detaljno upoznala sa tim o čemu se radi zahvaljujući veoma stručnoj i iskusnoj dr Mariji Balković, koja je jedan od najvećih lidera u transplantaciji kose i obrva. odmah sam odlučila da je to moj sledeći korak.

Foto: Lična arhiva

"Fue precise" je metoda kojom se dlake sa vašeg tela koje su najsličnije onim na vašim obrvama presađuju jedna po jedna sa sve folikulom na mesta gde su vam obrve retke ili tanke.

Ovo je jako blizu hiruškoj intervenciji kada je preciznost zahvata u pitanju, ali su rezultati odlični. Potrebno je svaku pojedinačnu dlaku presaditi tako da kada nastavi da raste baš u onom pravcu u kom bi i obrva na tom mestu rasla. Restauracija obrva jeste složen proces, ali je definitivno rešenje problema loših i tankih obrva. Ono što je najvažnije - tretman je bezbolan i ja sam ga obavila u Medical Beauty Centru.

Pixabay

Tokom samog procesa restauracije mojih obrva susrela sam se sa stručnjacima koji su mi detaljno obrazložili plan rada i dali neke predloge vezane za moj fizički izgled. Sve sam usvojila i prihvatila, jer sam zaista želela da izgledam prirodno.

I da, izgledm prirodno i srećna sam, jer nemam utisak da sam bilo šta uradila na svom licu. Samo izgledam kao i pre porođaja - zadovoljno.

Najsrećnija sam kad vodim ćerkicu za ruku i dobijem pohvalu -  kakva lepa i zadovoljna mama.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siniša

    1. februar 2019 | 10:05

    Evo kako ću da obradujem ženu za osmi mart :D

  • Sanja

    1. februar 2019 | 09:52

    Sve preporuke za doktorku Mariju Balković! Imala sam sjajno iskustvo i svima je preporučujem

  • Milena

    1. februar 2019 | 09:50

    Sve preporuke. Žena me je spasila ali bukvalno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA