≫ 

Smršala je 25 kilograma za 6 meseci, a sve zahvaljujući ovome (FOTO)

Nikada nemojte odustajati od sebe, jer je posle truda uspeh zagarantovan

  • 0

Okolnosti u životu utiču na to kako ćemo se osećati i ponašati, a Dženet Roberts je zbog jednog važđnog detalja iz svog života izgubila čak 25 kilograma za šest meseci. Šta mislite da li je to dobro?

Dženet Roberts (40) je samo jedna od žena koja se nemilosrdno borila sa viškom kilograma, ali joj ništa nije polazilo za rukom. I istina je da je gojaznost opak neprijatelj i da se možete mnogo namučiti dok izgubite samo par kilograma.

Ipak, sve je snaga volje, a za Dženet je to bilo pitanje i zdravlje.

Naime, ona je prošla dva kruga vantelesne oplodnje koje je sama finansirala i za to vreme je pila mnoge lekove koji su bili na bazi hormona. U jednom trenutku je imala čak 88 kilograma.

Međutim, to nije bilo sve. Ona je posle drugog pokušaja ostgala trudna sa blizancima, ali je ubrzo imala spontani pobačaj. Doktori su joj rekli da je jedan od faktora i prekomerna težina.

Foto: Jeanette Roberts

Bila je ubijena u pojam. Nije imala novac za treći pokušaj i svaku nadu je izgubila. Mislila je da je na samom rubu života, ali onda se osvestila. Zaključila je da joj je neophodno zdravlje da bi bilo šta dalje mogla u životu, pa i da ima decu.

Foto: Jeanette Roberts

Našla je snage da sebi postavi prvi cilj - izgubiti kilograme na svaki mogući način.

- Za mene je 2017. godina bila najteža na svetu. Mislim da sam se tada našla na pravom životnom raskršću. U jednom trenutku sam čak pomišljala i da sebi oduzmem život, ali opredelila sam se za suprotnu stranu "trotoara" - objasnila je svoja osećanja Dženet.

Foto: Jeanette Roberts

Unajmila je personalnog trenera i počela sa napornim programom vežbi, ali i sa izmenjenim režimom ishrane.

Ubrzo su se prebacili na aktivno treniranje kikboksa i tako je Dženet najviše i smršala.

Foto: Jeanette Roberts

Danas ona ima 63 kilograma i ne namerava da odustane od vantelesne oplodnje. Međutim, ona je ubeđena da će nekako sakupiti pare i za još jedan krug vantelesne. kao i da će stanjem svog "novog" tela doprineti da ponovo ostane u drugom stanju i da ovaj put iznese trudnoću do kraja.

- Moj trener nije znao šta sam prošla u životu i nije ni svestan koliko mi je pomogao. Shvatila sam da kad promenite polaznu tačku svog života, onda vam sve nekako krene - objašnjava ono što danas misli o svom iskustvu Dženet.

VIDEO: Ako uradite samo 3 vežbe koje radi ova lepotica možete sebe smatrati fizički spremnim

(Telegraf.rs / express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA