≫ 

Dermatolog otkriva kako Oskarovci zatežu svoje lice pred izlazak na crveni tepih - a nema veze sa plastičnom hirurgijom

Uvek ste se pitali koji to tretman rade poznate ličnosti pre nego što izađu na crveni tepih pred hiljadu reflektora

  • 0

Da li i vas kada gledate dodalu Oskara zapanji svež i sjajan izgled zvezda sa crvenog tepiha? Jednostavno ne možete da odolite, a da ne poželite da uradite tretman lica koji će vam dati ovakav holivudski sjaj. Otkrivamo šta to zvezde koriste i kakva je njihova nega kože.

Ovo je "intraceuticals" tretman lica (tretiranje najdubljih ćelija kože čisteći i hidrirajući ih) koju koriste sve javne ličnosti pre nego što izađu pred reflektore na crvenom tepihu. Neke od zvezda koje su javno priznale da ovo rade su Džulijan Mur, Mišel Vilijams, Amanda Sejfrid, Suzan Sarandon i Kim Kardašijan.

Foto: AP/Tanjug

Za razliku od lasera, injekcija i pilinga, prilikom ovog tretmana nema nelagodnosti ili rizika od reakcije, nema igala.

Dok ste u proceduri imate osećaj kao da se vaše lice hladi i osećate umirujuće golicanje.

Koristi se kiseonik da gurne molekule hijaluronske kiseline duboko u kožu i to bez upotrebe igala.

Stvara se vaš sopstveni rezervoar hidratacije, koji poboljšava tonus i teksturu kože. Ako nemate vlagu u koži džabe svi drugi tretmani, jer oni neće delovati na vas, niti će vas podmladiti. Poenta je da koža izgleda čvršće, bez obzira u kojim ste godinama.

Nakon tretmana obrazi izgledaju punije i više, usne sočnije, a obrve podignutije. Dobićete veoma suptilnu konturu jer ste ubacili hidraciju unutar kože na način na koji tipična krema nije u stanju.

Foto: Tanjug/AP

Konačno razumemo zašto svi Viktorijini anđeli rade ovaj tretman pred svaki izlazak na pistu.

Lord Gavin Mekleod-Valentin, dermatolog koji radi ove tretmane, zna koliko puta ih je radila Kim Kardashian i da li njen negovan i savršen izgled proističe uglavnom iz estetske hirurgije.

- Kim ima najlepšu kožu koju sam ikada video u svom životu. Stvarno mislim da je ona odličan primer nekoga ko je dosledan i posvećen dobroj nezi. Svakako ima neverovatnu strukturu kostiju i predivne oči. Ona oduzima dah. Ne mislim da je uradila većinu stvari za koje je optužena - kaže Gavin.

On svojim klijentima pruža mnogo saveta za održavanje tena u vrhunskom stanju.

- Savetujem da pijete puno vode, da se kvalitetno hranite, uzimate suplemente i spavate mnogo. Pobegnite od UV zračenja, ono dehidrira vašu kožu. Ljudi ne shvataju da mobilni telefoni kradu vlagu sa lica, pa bi trebalo što manje da ga koristite - kaže Gavin.

(Telegraf.rs/www.mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA