Bijonse poziva sve da se pridržavaju njene dijete i ima vredan poklon za one koji se na to odluče

O ishrani popularne pevačice stalno se priča

  • 0

Bijonse i njen muž su poznati po tome što promovišu ishranu na bazi biljaka, a sada je Queen B na svom Instagram profilu objavila post kojim promoviše “Greenprint” dijetu.

Uz to imate i šansu da osvojite karte za bilo koji nastup njenog muža i nje do kraja života. Na postu imate link koji vodi ka sajtu gde možete da se registrujete.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Dosta se priča o tome šta to Bijonse jede. Njen trener je osmislio ovaj program i pri tom izbacio jednu od bestseler knjiga o tome. Reč je o tome da je ono što je dobro za planetu zapravo dobro i za vaše telo.

Postoji 22 pravila ili zakona kojih se trebate pridržavati tokom ove dijete: jedite više biljaka, jedite više i težite manje, ali i mislite na Zemlju pre nego nešto pojedete. Možete da držite dijetu u tempu koji vama odgovara. Ishrana uključuje dosta celog zrna žiratica, dosta povrća i sočiva, oraha i slično.

Knjiga promoviše ishranu uz koju vremenom postajete vegan. 11 dana jedete jedan biljni obrok, pa u drugoj fazi odpet 11 dana jedete dva biljna obroka i od 22. dana u potpunosti izbacujete proizvode životinjskog porekla.

Po rečima autora dijete potrebno je 21 dan da nešto pređe u naviku. Ako nešto radite 22 dana ima šansi da vam to pređe u naviku za ceo život. Ideja je da se zdravo hranite i da imate zdrav odnos prema planeti i da pored toga što mislite na svoje zdravlje, mislite i na nju.

Foto: Profimedia

Postepeni prelazak na biljnu hranu čini vam tranzit u vegane mnogo lakšim i prihvatljivijim. Ovde možete da nađete i preporuke drugih korisnika i korisne savete eksperta.

Ono na šta svi skreću pažnju jeste da s esamo pravilnim pridržavanjem pravila možete rešiti suvišnih kilograma i sačuvati zdravlje.

(Telegraf.rs/msn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA