≫ 

Eyelash Factory osvojio Srbiju! Stručna edukacija, prodaja proizvoda i opreme od sada sve na jednom mestu! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od premium svetski brendova od sada je dostupan i u Srbiji

  • 0

Eyelash Factory je premium brend na svetskom tržištu, koji se bavim sertifikovanom edukaciju nadogradnje MINK trepavica, kao i kompletnog materijala kao i dodatne opreme, a već nekoliko godina uspešno posluje i u Srbiji.

Eyelash Factory tim, Foto: A. Nalbantjan

Proteklog vikenda na sajmu kozmetike na izložbenom prostoru Eyelash-a, posetioci su se mogli upoznati kako sa samim proizvodima tako i sa stručnim edukatorima koji su se potrudili da svakom klijentu daju stručan odgovor na svako njihovo pitanje.

Foto: A. Nalbantjan

Prodajni centar Eyelash Factory nudi najveći izbor najkvalitetnijeg materijala za nadogradnju trepavica. A u njihovoj ponudi nalaze se  ručno pravljene trepavice od visokokvalitetnog sintetičnog polimera (PBT), odlična su imitacije prirodne dlake i otporne su na toplotu.

Foto: A. Nalbantjan

Osim trepavica u prodajnom prostoru možete pronaći kompletnu opremu za nadogradnju. Pincete, lepkove, ventilatore za sušenje trepavica, lajtringove, kao i veliki izbor trepavica za jednokratnu upotrebu.

Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan
Foto: A. Nalbantjan

Eyelash Fatory takođe svim svojim klijentima nudi i stručnu edukaciju na nivou baznog kursa. Obuka budućeg tehničara traje samo jedan dan, dok je obuka podeljena na dva dela. Prvi deo čini teorijski deo, dok je drugi deo praktični na savladavanju veština na samom modelu.

Foto: A. Nalbantjan

Polaznici kursa stiču praktično znanje iz oblasti nadogradnje trepavica.  Upoznavanjem sa materijalom za rad, higijenskim uslovima, a onda i sa samom tehnikom nadogradnje trepavica. Zatim sledi skidanje nadograđenih trepavica kao i dopuna odnosno korekcija trepavica. Nakon toga sledi sticanje znanja oko održavanja trepavica nakon nadogradnje, gde se trudimo da naši budući tehničari sa našeg kursa izađu spremni za rad sa svojim klijentima.

Jeranui Ghazaryan, direktor Eylash Factory u Srbiji, Foto: A. Nalbantjan

- Eyelash Factory je jedan od vodećih brendova u Srbiji kako za prodaju potrebnog materijala i opreme tako i obuke budućih tehničara. Nakon moje prve edukacije i dolaska iz Jermenije za Srbiju, kada sam počela da se bavim nadogradnjom trepavica shvatila sam da nemam na jednom mestu da kupim sve što mi je potrebno. Tada sam odlučila da svim kolegama koji se bave ovim poslom pomognem i napravim mesto gde se na jednom mestu može pronaći bukvalno sve. Osim toga odlučila sam i da svim onima koji žele da se bave nadogradnjom trepavica držim stručnu edukaciju tako da je Eyelash Factory definitino mesto gde vas očekuje dobar i stručan tim koji će imati dobar odgovor na svako vaše pitanje iz oblasti za nadogradnju trepavica, materijala kao i same opreme - rekla nam je direktorka Eyelash-a Jeranui Ghazaryan.

Foto: A. Nalbantjan

Za sve informacije kako o samoj edukaciji tako i prodaji proizvoda možete pronaći u prodajnom centru u ulici Velemajstora Bore Kostića 2 na Novom Beogradu, preko stranice na Fejsbuku ili Instagramu Eyelash Factory Srbija, kao i na broj telefona 063/565-959

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA