≫ 

10 potpuno običnih žena koje su prestale da stare još pre 20 godina (FOTO)

One su toliko mladolike da niko nikada ne bi mogao da pogodi koliko godina imaju

  • 3

Svaka žena na svetu bi volela da izgleda kao ove dame za koje je vreme stalo pre dvadesetak godina. Pogledajte koliko su mladolike, ugledajte se na njih i radi na svom fizičkom izgledu.

One su toliko mladolike da niko nikada ne bi mogao da pogodi koliko godina imaju. Nekako uspevaju da očuvaju svoj fizički izgled na tom nivou da im mnoge žene zavide. A nije svaka od njih filmska zvezda.

10 žena na planeti se zaista izdvojilo svojim mladolikim izgledom.

Lure Hsu

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) on

Ona je 43-ogodišnja dizajnerka iz Tajvana. Osvojila je Instagram svojim divnim mladalačkim izgledom.

Lure ne jede meso, već samo voće i povrće. Obožava spotrove. Nikada ne ide napolje bez keme za sunčanje. Preporučuje da pažljivo birate kreme za zatezanje kože kako biste sprečili bore.

Dominik Saks

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dominique Sachse (@dominiquesachse) on

Američka spikerka Dominik Saks ima čitavu 51 godinu, koja stoji iza nekoliko popularnih šou programa. Osvojila je dve Emi nagrade i postala popularna blogerka.

Dominik misli da ono što održava njenu kožu mladom je zdrava ishrana i redovno treniranje. Ipak, ističe da je najbitnije da u svakom trenutku verujete da ste predivni.

Marina De'Bošir

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Молодость, красота, здоровье! (@marideboshir) on

Marina je u svojim 50-tim, ali to je samo cifra i prilika da se od srca nasmejete majci prirodi. Priznaje da provodi dosta vremena negujući svoje telo, lai kada vidite rezultate shvatite odmah da se isplati.

Šta je njena tajna mladolikosti? Naravno, uvek je na balansiranoj dijeti. Ali što se lica tiče, ona navodi da je najvažnije raditi vežbe za ovaj deo tela redovno.

Karelija Moran

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by CARELIA 👉🏼 MySmallWardrobe.com (@my_small_wardrobe) on

Karelija Moran je blogerka početnica, ali su poznati magazini kao što je El i španski Mari Kler već zainteresovani za nju. Karelija radi, trenira, šeta psa, vodi blog i to tako da svi shvataju kako je to njen posao o kojem je uvek maštala.

Liu Jelin

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 刘叶琳 Liu Yelin 👸 (@queenyelin) on

Bivša bibloitekarka Liu Jelin iz Kine vodi veoma zdrav način života. Zaljubljena je i plivanje po zimi.

Liu izgleda toliko mlado da ima ozbilja porodični problem. Njen sin ne može da nađe devojku jer svi misle da mu je Liu devojka.

Elizabet Harli

Foto: Instagram/elizabethhurley1

Neverovatno, ali istinisto - Elizabet Harli ima 53 godine. Naravno, mnoge poznate ličnosti izgledaju dobro, ali je i dalje teško za poverovati da ova dama puni za sedam godina čitavih 60. Glumica, model i majka 17-ogodišnjeg dečka je na dijeti koja kontroliše kalorije. Jede samo izbalansiranu hranu, stalno je u prirodi i važba svaki dan.

Anželik Majls

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Angelique Miles (@angeliquemiles) on

Anželik Majls ima 52 godine.Posle 40-te je otkrila tajnu Kros Fita i sada je to njen omiljeni hobi.

Radi na tome mnogo i troši sve svoje slobodno vreme na različite vrste vežbi. Prestala je da jede mlečne proizvode i više ne unosi šećere. Zahvaljujući treninzima, njeno teloizgleda savšeno mlado.

Liz Vebster

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Liz Webster (@mommaphysique) on

51-ogodišpnja Liz Vebster je majka troje dece. Osvojila je srebrnu medalju iz bodibildinga 2014. godine. Liz je jedan od vlasnika kompanije  koja proizvodi prirodne suplemente za one koji vežbaju, ali i za one koji su ljubiteji zdravog načina života.

Na njenog Instagramu možete da vidite kako dobro izgleda uz pomoć svakodnevnih treninga u teretani. Ona misli da joj sport i izbalansirana ishrana pored korisnih suplemenata pomažu da izgleda i do dvadeset godina mlađe.

Redžina Hal

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Regina Hall (@morereginahall) on

48-ogodišnja Redžina Hal je slavna glumica koja je igrala u Mrak filmu. Ova devojka je uvek želela da bude novinar, ali je na kraju postala glumica. To je verovatno bio dobar izbor.

Ona volontira i vodi računa o starijim ljudima poslednjih osam godina. A priča se da želi i da postane kaluđerica. Mlad izgled je, kada sada pogledate, gotovo ništa u odnosu na njenu dobrotu.

Folak Hantun

42-ogodišnja Folak Hantun je majka troje dece, popularni stilista i dizajner. Njen projekat "StylePantry" je sajt posvećen stilu i modi.

Folak provodi mnogo vremena sa svojom porodicom, preferira zdravu hranu, radi mnogo i uživa u svom životu.

(Telegraf.rs / brightside.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • "

    11. april 2019 | 11:47

    Ostarite dostojanstveno dame,morate nekada i ostariti i biti bake.Ne mozete zauvek biti devojke,pustite da mladje izgledaju mladje od vas jer je to i prirodnije.

  • plavi safir

    11. april 2019 | 14:50

    Sve su lepe na svoj način. E sad, koliko je koja od njih prestala da stari prirodnim putem to je diskutabilno. Verujem za ove azijatkinje i crnkinje, one su ipak drugačije. Ali ove druge imaju izuzetno dobrog hirurga i imaju merku, koliko da se operišu.

  • Deki

    11. april 2019 | 11:33

    Prave lepotice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA