Usne su počele da joj bukvalno umiru samo nekoliko sati nakon što je dobila besplatno uvećanje usana (FOTO) (VIDEO)

Bjuti blogerka je dobila besplatan tretman za uvećanje usana, a onda se sve zakomplikovalo

  • 5

Ona je bjuti blogerka, ali je želela da uradi nešto još za svoju lepotu. Otišla je na tretman uvećanja usana, ali je zbog loših filera mogla da izgubi život. Ovo je njena priča.

Kasidi Valentajn (21) je na svoj blog postavila video čiji sadržaj je privukao pažnju jedne klinike koja joj je ponudila besplatno uvećanje usana kako bi pridobila 300.000 njenih YouTube fanova.

Ipak, ona je odlučila da ne prihvati ponudu i da plati za ovaj bjuti trend. Međutim, samo nekoliko sati posle ubrizgavanja injekcija, usne su počele nenormalno da joj otiču i da dobijaju čudnu plavu boju.

Printskrin: YouTube / Cassidy Valentine

Fileri koje joj je ubrizgala kozmetičarka, a ne medicinska sestra su prouzrokovali zapušenje arterije što je blokiralo dotok krvi do usana. Sve se moglo završiti tragičnom sepsom.

Kasidi je odmah otrčala u drugu kliniku kako bi sebi spasla život.

- Zapušenje arterije je dovelo do toga da mi usne bukvalno buknu i da tkivo počne da umire - rekla je u jednom intervjuu lepa blogerka i dodala da nije odmah reagovano ona bi mogla da ostane bez gornje usne, pa čak i da umre.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cassidy Valentine (@cassidyvalentine) on

Na svom blogu je kasnije obavestila svoje fanove da u stvari ne zna ni zašto je to uopšte radila i zapitala se "gde joj je bila pamet".

Iako žene smatraju da su fileri za usne najbrža i najlakša metoda za ulepšavanje, dešava se veliki broj komplikacija kada se tretman okonča, ali i tokom same intervencije.

- Najveći rizik koji nosi ubrizgavanje bilo kojeg tipa filera je stvaranje nekroze, a do toga dolazi kada filer dospe u krvni sud i zapuši ga, te nastaje odumiranje ćelija tkiva - kaže dr Vini Mozes i dodaje da je zbog toga jako važno da na uvećanje usana odete kod medicinskih stručnjaka iz oblasti estetske hirurgije, jer će oni sigurno zbog procedure uraditi sve potrebne analize pre nego što vas "operišu".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cassidy Valentine (@cassidyvalentine) on

Pogledajte Kasidinu priču i prosudite sami da li je uopšte bilo potrebno da ide na uvećanje usana.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    30. april 2019 | 12:05

    Sve one treba da dobiju besplatan tretman u sanatorijumu da ne kažem ludnici.

  • Putin R.S

    30. april 2019 | 12:31

    Zasto ti je to trebalo kada si bila savrsena

  • Ljubiša

    30. april 2019 | 12:55

    Nije za žaljenje.Besplatan sir se nalazi samo u mišolovci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA