Sijena Miler ima opasno dobru tajnu kada su u pitanju cipele koje nosi, a to utiče i na njenu lepotu

Ovo zlatno pravilo koje ima će i vama pomoći da osetite samopouzdanje i lepotu življenja

  • 1
Siena Miler Foto: Profimedia

Sijena Miler je nedavno otkrila da uvek nosi cipele u kojima može da igra, a ta udobnost joj daje na samopouzdanju, pa se oseća lepše i bolje. Dakle, njen recept za prolepšavanje je udobna obuća.

Sijena Miler će biti angažovana u kampanji "In My Choos" renomiranog Džimi Čua. Kompanija je glumicu videla kao idealnog modela z aobuću, naočare i torbice za kolekciju jesen/zima 2019. godine.

Za zvezdu ova saradnja naravno neće predstavljati problem jer je za nju priprodan proces za svaku ženu da razmišlja o tome kakve će cipele obuti, kao i o tome da li će poželeti da ih u nekom trenutku skine.

- Mislila sam da nemam neko zlatno pravilo kada je odevanje u pitanju, ali ipak to nije istina. Jako je važno da na nogama imam cipele u kojima  u svakom momentu mogu da zaplešem - rekla je popularna glumica povodom nove saradnje i dodaje da od cipela u stvari dolazi glamur, jer u dobroj obući, farmericama i običnoj majici se osećate uvek izvanredno, pa zračite tako da je nemoguće da ne budete lepi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sienna Miller News (@siennarmiller) on

Sijena misli da su 90-te bile modni šik, jer niko nije izgledao kao da se specijalno trudio da se dotera, a opet su svi jako lepo zračili.

- Žene u prevelikim blejzerima sa tako malo šminke su me oduševljavale - jasna je Milerova.

Izjavila je da joj je tužno kada se seti dana koji su prohujali, a koje je činila bezobzirnost prema "uniformisanju2 žene, gde je svaka dama imala svoj pečat i gde nikakvi filteri nisu bili potrebni kako bi sakrili pravo raspoloženje.

- Takva moda dokazuje da lepota jeste iznutra. Neko ko je zadovoljan, onda je srećen sa kožom kakvu ima i garderobom koju može da iznese - sigurna je Sijena Miler.

Podsetimo se kako igra Sijena Miler.

(Telegraf.rs / femalefirst.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA