Zovu ga muška Zlatokosa, Merida i Ariel: Žene mu zavide na kosi, a muškarci ga mrze jer se boje da će im preoteti devojke (FOTO)

Njemu bi na frizuri pozividele sve žene na svetu

  • 2

Kristijano Braga iz Brazila poznat je kao muška Zlatokosa jer je za sedam godina pustio kosu duže od 67 centimetara.

Iako njegovo ime privlači mnogo pozitivnih lkomentara, ovog 28 godina starog muškarca mnogi i prozivaju.

Male Rapunzel, Cristiano Braga Foto: Profimedia

Kristijano je uvek voleo dugu kosu, ali je tek u 20. godini skupio dovoljno hrabrosti da je pusti da raste. Osećao je stid i bio je zabrinut da bi ga ostali zbog njegove odluke maltretirali.

Male Rapunzel, Cristiano Braga Foto: Profimedia

- Počeo sam da puštam kosu 2012. godine. Ne mogu da objasnim zašto, ali pogledao sam se u ogledalo i rešio da to uradim. Moja čukunbaba je imala kosu dugu do poda, pa je možda to nešto zapisano u genima. Izgleda da me moja kosa štiti od loših stvari koje me vrebaju na ovom svetu. Osećam se jačim i imam više samopouzdanja, rekao je Kristijano.

Od kako je počeo da pušta kosu porede ga sa Diznijevim princezama. Dok ga jedni nazivaju Zlatokosom, drugi ga nazivaju hrabra Merida i Mala sirena. On ističe da su ga često nazivali Isus, Džon Lenon, Džared Leto, Aksel Rouz, Arijel, Merida i Zlatokosa pored mnogo drugih.

Male Rapunzel, Cristiano Braga Foto: Profimedia

Iako mu ovi komentari mnogo i ne smetaju, ipak ima onih zbog kojih se oseća loše. Neki su ga nazvali ružnom ženom, a neki muškarci su ga čak prozvali da želi da im preotme njihove devojke.

- Bilo je teških momenata kada su me ljudi nazivali ženom, strašilom i govorili kako će mi odseći kosu i da sam previše ružan. Često me pitaju nosim li periku, dodaje on.

Ipak, ne dozvoljava da ga takvi komentari dotaknu. On kosu održava uz pomoć aloe vere i želi da nastavi da je neguje i pušta da raste. Istakao je da je imati dugu kosu zaista dobro i posebno iskustvo, kao i da je uz pomoć nje naučio da više ceni sebe

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA