Poza u slikanju zahvaljujući kojoj ćete istaći zadnjicu, izgledati mršavije i biti barem par centimetara viši

Već danas napravite novu profil sliku!

  • 1

Influenserka Dejsi Keč iz Los Anđelesa tvrdi da je ona izmislila pozu za slikanje "Keech peach" koja je zaludela žene širom sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daisy (@daisykeech) on

Devetnaestogodišnjakinja kaže da ova poza podrazumeva da isturite leđa i ramena prema kameri, te da zategnete stomak. Ne samo što ćete izgledati mršavije već i moćnije!

Kim Kardašijan, Kim Kardashian, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: Tanjug/AP

Pozu su ubrzo usvojile Kim Kardašijan, Dženifer Lopez, Kajli Džener, Hejli Biber, Rita Ora kao i mnoge druge poznate ličnosti.

- Uspravite se i malo raširite noge kako biste izgledali više. Isturite leđa i grudi. Čim izdahnete zategnite stomak! Još malo isturite leđa i ramena ka kameri. Na taj nači će vaš struk izgledati uže, a guza veće, rekla je u izjavi za "Njujork post".

Džej Lo, J Lo, Dženifer Lopez, Jennifer, Arod, Aleks Rodrigez, 2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: Tanjug/AP

Ipak, ova poza ne može da učini čuda, pa su dijeta i vežbe neophodni. Oni koji baš i nisu ljubitelji vežbanja pomoć traže kod plastičnih hirurga, pa je tako brazilsko podizanje zadnjice (isisavanje masnog tkiva iz stomaka i njegovo ubrizgavanje u zadnjicu i kukove) jedan od najbrže rastućnih trendova u plastičnoj hirurgiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zora

    24. maj 2019 | 15:40

    A ovo na prvoj slici je poza kako da istaknete kostur-rebra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA