≫ 

Bizarne dijete poznatih dama: Zbog izgleda i par kilograma manje, one su spremne da rade stvari koje normalnim ljudima nikada ne bi pale na pamet

Poznate dame su stalno pod pritiskom da moraju da izgledaju savršeno i bez i jedne mane

  • 1
Velika godišnja revija brenda "Victoria Secret" u Njujorku. Foto: Tanjug/AP Invision/Evan Agostini

Iako nam Viktorijini anđeli izgledaju kao da za svoju savršenu liniju mogu da zahvale samo genetici, i one se muče da bi bile tako savršene.

Adrijana Lima je tako otkrila da devet dana pre svoje najbitnije godišnje revije živi samo na tečnostima, a 12 sati pred šou prestane da pije i vodu kako bi joj splasnula i težina koju dobija od vode.

Adriana Lima Manekenka otkrila surovu stranu svog posla. Foto: Tanjug/AP

Madona je povremeno na izvesnoj vazdušnoj dijeti. Ovaj režim “ishrane”  praktikuje tako što drži u ruci hranu, ali je ne jede.

Dženifer Aniston ima običaj da preskoči doručak i umesto hrane unese ceđeni sok od pomorandže. Ona se kune da je u tome trik za vitku liniju. U inat svima koji tvrde da je doručak glavni obrok tokom dana!

Pred snimanje filma Dreamgirls, Bijonse je morala da smrša pa je počela sa dijetom koja je trajala 14 dana:

- Živela sam na javorovom sirupu, vodi i ljutim papričicama. Bivala sam sve tanja iz dana u dan a ljudi su me pitali da li sam dobro – i verujte mi, nisam bila!, rekla je ona tada.

Zvezda šoua Jersey Shore, Snuki je shvatila da mora da ide na dijetu pa je počela da praktikuje takozvanu keks - dijetu Dr. Sigala. Ona se sastoji iz jednog obroka i šest keksa koji bi joj ugasili osećaj gladi.

Riz Viterspun Glumica izgleda kao da je vreme stalo za nju. Foto: AP/Tanjug

Riz Viterspun je poznati obožavatelj hrane za bebe! Njena dijeta podrazumeva konzumiranje hrane za bebe umesto doručka i ručka, dok uveče ipak pojede normalan obrok - za odrasle.

Megan Foks je jednom prilikom izjavila da je jedini način da ona ostane vitka taj da pre svakog obroka popije kombinaciju jabukovog sirćeta i vode.

Dok je snimala film Cold Mountain, Nikol Kidman je bila na dijeti tvrdo kuvanih jaja. Ova dijeta nije preterano komplikovana - a ni zdrava. Ujutru je jela jedno kuvano jaje, a uveče dva do tri.

Kejti Holms je jednom odlučila da smrša tako što će za doručak jesti supu od šargarepe a za ručak i večeru - sirov brokoli.

Ešli Grin se slučajno izgladnjivala tokom snimanja sage Twilight: radila je 12 sati dnevno i nije imala kada da jede pa je tako smršala do neprepoznatljivosti

(Telegraf.rs/stvarukusa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA