≫ 

Evo šta jede Dženifer Aniston kako bi izgledala mladoliko i seksi čak i u pedesetim

Žene koje drže do sebe i paze na svoje zdravlje i izgled dugo izgledaju mladoliko

  • 6

Dženifer Aniston je nedavno napunila 50 godina, ali ako ste pomislili da je ona spremna da uspori i smiri se varate se.

Ona snima više nego ikad pre i pokazala nam je ponovo da su godine samo broj u ličnoj karti. Nedavno se skinula za novi broj Harpers Bazaar.

Dženifer Aniston

Printskrin: Youtube/TheEllenShow

- Osećala sam se potpuno normalno. Ja mislim da su naša tela prelepa i mislim da slavljenje tela i osećaj komfora u telu, ma koliko godina imali, to je ono što je važno. Ne trebamo se ničega stideti ili se osećati neprijatno, rekla je ona.

Pored toga što redovno i naporno vežba, Dženifer ima i određen plan ishrane. Evo šta Dženifer jede svakoga dana.

Doručak

- Kada se probudim, ja popijem vodu sa limunom i popijem šejt, ili pojedem avokado i jaja, što mi je omiljeno, rekla je ona.

Njen smuti sastoji se od nekog čistog proteina, banane, borovnice, smrznute višnje, stevije, zeleno povrće, maka prah i mo kakao praha. Nekada za doručak pojede ovsenu kašu sa dodatim belancetom ili žitarice sa bananom. Dodavanje belanca, trik koji je pokupila od bivšeg muža Džastina, dodaje protein i daje celoj smesi bolji ukus.

Ručak

Dženifer Aniston

Foto: Profimedia/INSTAR Images

Ovde na scenu stupa salata sa proteinima i njoj omiljena piletina. Za užine ona jede zdrave ugljene hidrate i protein kao što je jabuka sa puterom od badema ili orahe. Često secka sveže povrće i tvrdo kuvana jaja.

- Ja pazim šta jedem. Jedem dosta organskog voća i povrća, pazim na unos šećera, pijem dosta vode i dobro spavam. Dozvoljavam sebi da zgrešim s vremena na vreme, ali ne postavljam sebi više nikakva pravila, rekla je ona.

Večera

Ovde se opet na njenom tanjiru nalaze povrće i proteini, ali uživa i u svojim omiljenim namirnicama. U kući ima peć za pečenje pice i sobu sa vinima, pa često organizuje žurke. Njena opsesija je meksička hrana, ali voli i tekilu.

(Telegraf.rs/goodhousekeeping.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA