≫ 

Tri jednostavna trika za buđenje sa savršenim loknama koje traju ceo dan

Mnoge žene ujutru troše dragoceno vreme na nameštanje frizure

  • 5

Često uprkos svim uloženim naporima, kosi jednostavno nema pomoći, a loša frizura lako kvari i najlepši dan.

To više ne mora da vam se dešava jer imamo tri super trika za ustajanje iz kreveta s već nameštenom savršenom frizurom zbog kojih ćete imati više vremena za uživanje u omiljenim jutarnjim ritualima.

1. Probudite se s kovrdžama

Ako želite da se probudite s talasima u kosi koji neće splasnuti pre nego što izađete iz kuće, isprobajte ovaj trik: dok je kosa još vlažna, nanesite malo pene, zatim je smotajte u četiri punđice i tako lezite u krevet. Što su punđe čvršće, to će kovrdže biti sitnije, a za kakve god se odlučili, kosa će ujutru, kada je raspustite, delovati mnogo prirodnije nego nakon pletenica.

2. Dodajte kosi volumen

Ako imate ravnu i tanku kosu i želite da joj dodate malo volumena, u pomoć vam priskače velika gumica za oblikovanje punđe. Dok je kosa još vlažna, svežite je u veliku punđu i tako lezite da spavate. Ujutru raspustite kosu i uživajte u njenom volumenu.

3. Svila za svilenkastu kosu

Ako vam je kosa suva, tanka i oštećena, vreme je da zamenite pamučne jastučnice svilenim. Ovo možda zvuči malo snobovski, ali zaista deluje i kosa ujutru izgleda mnogo lepše. Kada spavate na svili, kosa ostaje mekana, hidrirana i ne mrsi se.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    13. jun 2019 | 18:14

    Neko kuka sto nema kovrdzavu kosu,moje cerke nasledile kovrdzavu kosu od mene.Imaju prelepe lokne,ali naravno one peglaju kosu.Mladja ima plavu kosu do pojasa,lokne joj prelepo stoje,starija ima kosu do ramena I krupne lokne ali dzaba.Ne mogu bez pegle pa to ti je.

  • Јасмина

    13. jun 2019 | 23:17

    Најважније правило-никада немојте спавати са мокрим косом,било са пунђицама било без њих,јер је то јако опасно...

  • Margo

    13. jun 2019 | 23:56

    Kako kod legnem ustanem kovrdzava!! Ima li neki čarobni recept za ravnu kosu???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA