Žene najviše vole ovakvu frizuru "tamo dole", ali ne i muškarci

Britanski portal The Sun otkrio je naomiljeniju frizuru "tamo dole"

  • 31

Uprkos tome što se u svmu insistira na prirodnom izgledu, kozmetičari iz Velike Britanije tvrde da je omiljena frizura žena "tamo dole" brazilka.

-Verovali ili ne žene i dalje najviše žele intimnu frizuru svima poznatu kao brazilka. Ipak u porastu su i one koje traže da im se ostavi prirodan izgled frizure, a to nam traže i neke poznate dame iz sveta Holivuda, tvrdi Sintija Čua, kozmetičarka.

Takozvana brazilka ženama daje osećaj veće privlačnosti, a činjenica da je 99 odsto intimnih dlačica uklonjeno sa stidnog mesta daje osećaj bolje higijene.

NE ZA FIČER - Brijač, brijanje, Depilacija, Bikini

Foto-ilustracija: Profimedia / Legendarna "Brazilka" ide u penziju, a njeno mesto zauzima prirodan žbunić

Skidanje dlačica može se uraditi samo na bikini-zoni, ali postoji i kompletna brazilka. Ova druga pordazumeva da se voskom uklanjaju dlačice na celom intimnom područuju, uključujući i malje zadnjice, odnosno oko anusa. Žene koje to praktikuju kažu da ih je čupanje dlačica oko anusa najmanje bolelo.

Ipak, kada je reč o muškarcima, njihove želje su nešto drugačije. Studija koju je sproveo Manscape došla je do saznanja da muškarci više vole prirodan izgled "tamo dole".

Od 1000 ispitanih muškaraca, 63 odsto njih je reklo kako voli prirodan izgled tamo dole ili sa pomalo dlačica.

Čak 20 odsto muškaraca reklo je da bi uklonilo dlake sa svog intimnog područja ukoliko bi njihova partnerka to tražila od njih.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk))

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA