Oslobodite se bezbolno ožiljaka i pega od sunca

Jedini Picoway laser u jugoistočnoj Evropi u IOANNA MediGroup klinici

  • 0

Ako su ožiljci dokaz da smo živeli, onda su pege definitivno svedočanstvo o tome da smo se nekom prilikom sunčali malo više nego što je to našoj koži prijalo. Iako su ove pojave sastavni deo života, nije retkost da se nađu na mestu izloženom pogledima i na taj način narušavaju samopuzdanje. Glatka i lepa koža ima brojne neprijatelje, a ožiljci od nezgoda i operacija, kao i pege od prekomernog sunčanja nalaze se među najčešćim i najbrojnijim. Na tržištu su prisutni raznorazni preparati za ublažavanje nepravilnosti na koži, međutim oni često ne dovode do željenog efekta, s obzriom na to da je neophodno da se dugotrajno i uporno koriste, što se kosi sa načinom života većine ljudi. Iz tog razloga, klinika IOANNA MediGroup obezbedila je inovativni dermatološki estetski laser, zahvaljujući kojem ovi problemi dobijaju lako i brzo rešenje.

Čuveni evropski ekspert anti-aging i estetske neoperativne medicine prof. dr sc. med. Ioanna Batsialou predstavila je inovativni dermatološki estetski laser Candela Picoway, koji je idealno neinvanzivno rešenje za brojne estetske probleme, među kojima se izdvajaju i ožiljci i pege. Prednost ovog lasera ogleda se u tome što su efekti njegove primene brži i odmah vidljivi, pa je potreban i značajno manji broj tretmana u odnosu na druge lasere na tržištu. Uz to, ovaj laser može se koristiti i leti, a nelagodnost tokom trajanje terapije zanemarljiva je i svedena na minimum.

Pored uspešnog ublažavanja i uklanjanja ožiljnog tkiva i pega, laser Picoway ima i brojne druge blagotvorne efekte na kožu. Utiče na podmlađivanje i podizanje tonusa lica, redukciju različitih sunčanih i ostalih fleka i znakova starenja. Veoma uspešno uklanja tetovaže i trajnu šminku, zatim akne i bora. Pored toga, ublažava različite nepravilnosti kože kao što su strije i pigmentacija. Laser Picoway dostupan je u IOANNA MediGroup klinici, ujedno i jedinoj medicinskoj ustanovi u jugoistočnoj Evropi koja ga poseduje.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA