Ana Kurnjikova je nakon porođaja izgledala kao da nije ni bila trudna: Sada je otkrila svoju tajnu

Nekadašnja teniserka i partnerka Enrikea Iglesijasa, Ana Kurnjikova rodila je blizance ui decembru 2017. godine

  • 2

Samo mesec dana nakon rođenja blizanaca Ana Kurnjikova se pojavila u neverovatno mršavom izdanju, da su ljudi počeli da spekulišu kako ona zapravo nije ni bila trudna već da je decu na svet donela surogat majka.

Ana, koja je rodila ćerku Lusi i sina Nikolasa krajem 2017. godine  otkrila je za The Sun šta joj je pomoglo da tako brzo izgubi trudničke kilograme.

Ana Kurnjikova

Printskrin: annakournikova

- Dok su bebe spavale, ja sam radila jogu ili pilates. Od podneva počinju kućni poslovi, a do osam uveče ja sam već iscrpljena na trosedu.

Ana i pevač Enrike Iglesijas upoznali su se na setu snimanja njegovog video spota 2001. godine, od tada su nerazdvojni, ali se nisu venčali.

Ana Kurnjikova, Anna Kournikova

Foto: Instagram/annakournikova

- Brak za mene nije važan. Verujem u to da treba da budemo otvoreni i iskreni jedno prema drugome i da se poštujemo. Zajedno smo već godinama. On je muška verzija mene, a ja sam ženska verzija njega, rekla je Ana o odnosu sa Enrikeom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    10. jul 2019 | 10:13

    Zašto toliko forsirate tu priču, kako poznate žene pune love posle tri dana od porođaja imaju savršenu liniju kao da nisu bile trudne? Kakva je to poruka? Jeste li svesni kakav život imaju prosečne žene u Srbiji. jeste li svesni koliko je bedan standard u "naprednoj" Srbiji?

  • Dušaduša

    10. jul 2019 | 07:31

    Verujem da je umorna od kućnih poslova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA