Nekada je vladala modnim pistama, a danas, u 51. godini izgleda bolje nego ikada (FOTO)

Karla Bruni možda više nije prva dama Francuske, ali svojom lepotom i dalje privlači pažnju celog sveta

  • 6

Karla Bruni svojevremeno je bila jedna od najpopularnijih manekenki, bavila se i pevanjem, a onda se udala za francuskog političara i bivšeg predsednika Nikolu Sarkozija.

 
 
 
View this post on Instagram
Raising my glass to the fabulous @iamnaomicampbell and her amazing work with @fashion4relief #fashionforreliefA post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

Danas je poznata kao njegova treća supruga, a i u 51. godini pleni pažnju svojim zanosnim izgledom i vitkom linijom.

Karla je rođena u Torinu, ali kada je imala osam godina porodica se plašila mogućnosti da će ih oteti Crvene brigade, ultra levičarske terorističke organizacije. Iz tog razloga, cela porodica preselila se u Francusku.

 
 
 
View this post on Instagram
Smile du jour 😘 Bonne journée à tous 🌸A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

Manekenstvom je počela da se bavi sa 19 godina, a tokom karijere sarađivala je sa mnogim uspešnim brendovima, a i dalje važi za jednu od najatraktivnijih žena sa javne scene.

 
 
 
View this post on Instagram
Such a fun dinner ❤️ Love you @iamnaomicampbell 🌹#friendship #lescopinescestpourlavieA post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

Za Nikolu se udala pre 11 godina. Venčanje je priređeno u u Jelisejskoj palati, a u istoriju je ušla i činjenica da je reč o prvom predsedniku francuske republike koji se oženio tokom svog mandata.

Karla Bruni Foto: AP/Tanjug

2011. godine dobili su ćerku, kojoj su dali ime Žulia. To je prva devojčica u porodici, budući da Nikolas iz prethodnih brakova ima tri sina, a Karla jednog, piše azra.ba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA