Za muškarce najzgodnija žena na svetu otkrila kakvim treningom oblikuje svoje telo

Glumica Mišel Kigan proglašavana je najseksepilnijom ženom na svetu

  • 2

Zvezda britanske serije "Coronation street", Mišel Kigan bila je najseksi žena za 2015. godinu. Nekoliko godina pre toga bila je u top tri najseksepilinijih žena sveta prema mišljenju muškaraca.

Sada je otkrila tajnu svog savršenog tela.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by michkeegan (@michkeegan) on

Mišel vežba u proseku tri puta nedeljno. Trening počinje udarnim tempom koji traje 20 minuta. Često vežba uz snimke sa Jutjuba u kojima treneri pokazuju takozvane HIIT trenige.

HIIT je trening koji uključuje vežbe visokog intenziteta.

Ova metoda vežbanja je popularna među onima koji žele da istope višak kilograma, a navodno ovaj trening usporava i starenje.

Kada je HIIT trening u pitanju pravilo je da radite brze vežbe s kraćim periodima oporavljanja, a takav ritam navodno pomaže da se sagori više kalorija u toku manjeg perioda vremena nego što je to slučaj kod tradicionalnih vežbi.

Često ne insistira na vežbama u teretani, ukoliko joj se ne ide, trening zameni šetnjom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by michkeegan (@michkeegan) on

Jedna od najvažnijih stavki je da Mišel nikada ne jede teške i kalorične obroke pred spavanje, a jedan tip vežbi izrazito ne voli.

- Ne volim kardio vežbe! Mrzim taj osećaj kada ne mogu da dođem do daha. Ranije sam kardio vežbama posvećivala čak 40 minuta treninga, a sada vidim da vežbe s tegovima zapravo mnogo lepše oblikuju moje telo, otkrila je nedavno.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by michkeegan (@michkeegan) on

- Nikada ne radim isti trening. Menjam ga svaki put. Prvo se preznojim uz HIIT trening, pa onda krećem s vežbama s tegovima. Inspiraciju za treninge pronalazim na internetu gde možete videti različite varijacije na temu HIIT treninga, savetuje Mišel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA