• 22

Žena sa najpoznatijim oblinama na svetu pokazala kako izgleda pravo žensko telo u trudnoći (FOTO)

Ešli Grejem je trudna i uživa u tome kako joj se telo menja

  • 22
Esli Grejem

Foto: Instagram/theashleygraham

Najpoznatija plus-sajz manekenka na svetu Ešli Grejem koja je pre nekoliko dana objavila da očekuje svoje prvo dete, još jednom fotografijom iznenadila je javnost.

- Pre devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bio je ovo najneverovatniji put sa mojom omiljenom osobom na svetu. Danas smo toliko srećni, zahvalni i uzbuđeni jer se naša porodica umnožava. Srećna godišnjica, život nam postaje sve lepši, poručila je Ešli svom suprugu Džastinu Ervinu.

Sinoć je pak objavila fotografiju kako njeno telo izgleda u trudnoći naglasivši da je "isto, ali malo drugačije".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Na fotografiji koju je objavila vidi se njeno nesavršeno telo, sa kojim su se identifikovale mnoge žene, strije, višak kilograma i njena obla građa.

- Trudna sam, hormoni me rade i moje telo se menja. Ova slika je bilo sve što mi je potrebno - glasio je jedan komentar.

Bilo je i muškaraca koje je ova fotografija oduševila.

- Ja sam muškarac i sviđa mi se to što vidim. Moja mama je imala desetoro dece i sećam se da sam joj jednom kao dečak video stomak. Bilo mi je tada žao. Moja supruga je trenutno u trećem tromesečju i vidim kako moj nerođeni sin menja njen fizički izgled. Zato još više volim žene koje prolaze kroz sve ove promene zbog nas muškaraca. Svaki muškarac može da vozi pravo, ali se samo pravi vozači prepoznaju u krivinama - napisao je još jedan komentator.

VIDEO: Neverovatno! Ova trudnica vrti obruč, ali ne oko struka

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ivana

    Ne plašite žene koje nisu rađale i ne zgražavajte muškarce. To je toliko individualno. Grešite sve koje hoćete da pokažete neke svoje "istine"zbog popularnosti. Deca su jedini pravi razlog našeg postojanja, sve drugo je stvar izbora. Sada, u trećem dobu, ja sam presrećna i ponosna što imam odraslu decu. Oni mi svaki dan "svedoče" da sam uradila pravu stvar. Telo se i tako menja s godinama, a ljudi koje smo rodili, najviše govore o nama. I jos jedan savet mladim ženama. Diskrecija i tajanstvenost je velika prednost žene u odnosu na muškarca. NIKAD NE OTKRIVAJTE SVE!

  • Pametan se stidi, a lud ponosi

    Ovo nije ni malo sipatično, baš naprotiv

  • Ana

    Pa stvarno katastrofa

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima