• 3

"Najela sam se mesa i sira za ceo život": Šta da jedete kako biste imali energiju Arijane Grande?

Šta joj daje "gorivo" za prebukirani raspored i zahtevne poslovne poduhvate?

  • 3

Ako ste se ikad zapitali kako pevačica Arijana Grande održava visok nivo energije, dok ujedno radi na svojoj figuri i izdržljivosti, odgovor je veganska dijeta.

Nedavno je izjavila kako je vegan poslednjih nekoliko godina i da to za nju predstavlja veliko iskustvo jer joj daje "gorivo" za prebukirani raspored i zahtevne poslovne poduhvate.

- Volim životinje više nego ljude. Verujem da treba jesti hranu na biljnoj osnovi jer vam ona može produžiti život i učiniti vas srećnijom osobom. Nekad je izazov kad se jede u restoranu, ali držim se onoga što znam, a to je voće, povrće i salata, a kad se vratim kući poješću još nešto - kaže Arijana.

Šargarepa, šargarepe

Foto: pixabay.com

Njena dijeta se naziva "makrobiotička japanska" jer jede lotos, azuki pasulj i rotkvice. Makrobiotička dijeta uključuje i borovnice, ovsenu kašu, slatki krompir, šargarepu, banane, brokoli, tikvice, zmaj voće itd.

Arijana je italijanskog roda, pa napominje da se baš potrudila da se rastane od italijanske kuhinje koja se zasniva na životinjskim proizvodima.

- Najela sam se mesa i sira za ceo život - ističe Arijana.

Za doručak obično pojede ovsenu kašu sa borovnicama, ili smuti sa zmaj voćem ako je u žurbi.

ovsena kaša

Foto: Pixabay.com

Za ručak azuki pasulj i slatki krompir, ili tajlandsku supu sa slatkim krompirom, šargarepama i kokosom! A neretko pojede i salatu sa morskim algama.

Za večeru dolazi u obzir spanać, smeđi pirinač i karfiol u sosu od šitaki pečuraka.

Makrobiotička dijeta bi trebalo da napravi ravnotežu i vitalnost organizma služeći se azijatskim principima koji uključuju vežbanje, psihičko zdravlje i ishranu. Kad se krene s ovom praksom, trebalo bi s njom da se istraje ceo život.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Др

    Да се меса “најела”, најела се, што јес’ , јес’!!!!!

  • Maja

    Goca je lafica dobro peva a za to joj ne treba visina i zbog toga je lepa💖💖💖

  • Dr

    Uf

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima