≫ 

53-godišnjakinja otkriva 4 navike koje provereno brišu bore i to bez mnogo novca

Postoje prirodni i jednostavni načini da zaustavite starenje

  • 4

Svakodnevno viđamo fotografije svetskih zvezda koje u pedesetim izgledaju poput devojčica. Istina, većina njih se redovno podvrgava plastičnim operacijama i skupocenim tretmanima za koje većina nas nema novca.

Zlatni globus Foto: Tanjug/AP

Postoje načini da u zrelim godinama izgledate mladoliko i to bez mnogo novca, a Bel Kanen, 53-godišnja majka iz Čelsija otkriva kako to njoj polazi za rukom.

Masaža stomaka

Kako starimo, masne naslage imaju tendenciju da se gomilaju u predelu stomaka. Metabolizam nam se usporava i zato nam je izuzetno teško da oslabimo. Osim redovnog vežbanja, stomak se može smanjiti i čestim masažama. Kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu utrljavajte neki od gelova koji pospešuju topljenje masnih naslaga (isti se koriste i za redukciju celulita). Tretman praktikujte dva puta dnevno i rezultati neće izistati.

Stomak, Bol, Menstruacija, Dijeta, Linija, Ruke, Trudnoca Foto: Pixabay.com

Uvek sređena frizura

Koliko god da su u trendu, sede vlasi dodaju godine. Bel, inače frizerka po profesiji, strogo vodi računa da se redovno farba, a njena preporuka su svetliji tonovi. Tamna kosa dodaje godine, dok nas plava i stelosmeđa podmlađuju. Osim toga, veoma je bitno da uvek imate sređenu frizuru, da ste isfenirani jer "urednost" čini da nas drugi doživljavaju mlađima nego što jesmo.

Nega lica

Prvo i osnovno jeste redovan piling. Pilingom podstičemo cirkulaciju, koža izgleda zdravije i svežije. Podstiče se i proizvodanja kolagena koji ima zadatak da održava elastičnost naše kože, što znači smanjujemo pojavu bora.

Maka za lice i telo. piling, blatom Foto: Profimedia, Alamy

Obaveznih 8 sati sna

Osam sati sna predstavljaju optimum koji nam je potreban da osvežimo organizam, podignemo energiju i sveukupno izgledamo svežije. Ne zovemo ga bez razloga "beauty sleep". Najbolje je otići u krevet pre ponoći, kao i da prostorija u kojoj spavate bude malo svežija, odnosno temperatura da bude niža. Spavanje u toploj prostoriji učiniće da izgledate podbulo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    19. septembar 2019 | 03:07

    Dobar i redovan san je 80% lepote svake zene. To je ono sto nas najcesce zavara u vezi nege, bez dobrog sna nista nece davati dobar rezutat, hidratacija na drugom mestu.. kreme na bazi vode i kiseonika.

  • Ceca

    17. septembar 2019 | 23:19

    Posto se danas zene izlazu raznim plasticnim operacijama, da bi izgledale lepse i privlacnije one su stalno nezadovoljne i hoce sve vese da se izlazu raznim korekcijama.Ja zato nemam problem trudim se da spavam dovoljno, i da sam sto vise fizicki aktivna, a vodim racuna i sta jedem. Medjutim najvaznije kod mene sto koristim kremu od pcelinjeg otrova,koja dosta pegla bore i ja sam zadovoljna svojim izgledom.

  • steva

    18. septembar 2019 | 09:54

    Mislim da moja supruga koristi bas tu kremu sa pcelinjim otrovom i cini mi se da je zadovoljna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA