• 0

Sara Ferguson zaustavila glasine o plastičnim operacijama: Evo šta je sve vojvotkinja radila na licu

Godinama kruže glasine o kozmetičkim tretmanima podmlađivanja kojima se vojvotkinja od Jorka služi, a uoči 60. rođendana Sara je otkrila istinu

  • 0

Da li vam je već muka od poznatih ličnosti koje izgledaju minimum 10 godina mlađe, a koje insistiraju da ništa nisu radile na svom licu i da se tajna njihove mladolikosti krije zapravo u zdravom načinu života, pravilnoj ishrani i redovnom praktikovanju joge i meditacije?

Da nije baš tako i da su to priče za javnost otkrila je vojvotkinja Sara Ferguson, bivša supruga vojvode od Jorka. Sara, koja će uskoro napuniti 60, otkrila je kojim se sve tretmanima podvrgla kako bi izgledala mlađe.

Vojvotkinja od Jorka je pre godinu dana udala mlađu ćerku Judžini, a ovi dana priprema svadbu za stariju naslednicu Beatris. Što je bio još jedan od razloga da se podrvgne  teretmanima podmlađivanja ne bi li na ovom važnom događaju zablistala u punom sjaju.

kraljevsko venčanje, kraljevska porodica, velika britanija, princeza eugenija

Foto: Tanjug/AP

Kako je otkrila za strane medije, Sara ima suvu kožu sklonu boranju, a uprkos tome što uskoro ulazi u sedmu deceniju života, vrlo sporo sedi. U iskrenom intervjuu za britanski "The Sun" vojvotkinja je otkrila da je do sada koristila botoks, organske filere, vitaminske injekcije, laserski fejlift (podizanju kože lica) i tretmane zatezanja kože nitima.

Vojvotkinja je priznala i da više ne koristi botoks, jer ima živu mimiku, a botoks to ne dozvoljava. Nekada davno ga je stvaljala, u vreme kada nije postojao ovoliki izbor tretmana za podmlađivanje.

Budući da se dosta komentarisao njen svež i mladolik izgled na venčanju ćerke Judžini, vojvotkinja je rekla:

kraljevsko venčanje, velika britanija, princeza eugenija

Foto: Tanjug/AP

- Bila sam mnogo srećna zbog Judžini i zato sam tako dobro izgledala. Mada, ne mogu da poreknem da su pomogli i tretmani laserom.

Video: Pčelinji otrov kao zamena za botoks

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima