≫ 

Kristina Mandarina je bujnim poprsjem zapalila region, a evo kakav je život s velikim grudima

Ispovest jedne 30-godišnjakinje o životu sa D korpama

  • 11
Velike grudi, devojka Foto-ilustracija: Shutterstock

Devojka o kojoj se najviše pričalo i pisalo prethodnih nedelja bila je hrvatska prodavačica mandarina bujnog poprsja Kristina Penava. Na njenoj tezgi je uvek bila najveća gužva, a u njenom red su, kao u reklami za šampon, bili svi muškarci.

Ubrzo nakon što je postala slavna, Kristina Mandarina - kako je ubrzo dobila naziv u medijima, odlučila je da napusti posao trgovca i pijacu. Ipak, njene bujne grudi su i dalje tema.

Kako izgleda život sa velikim grudima, da li su blagoslov ili prokletstvo, otkrila je hrvatske medije Matea (30), još jedna vlasnica D korpi.

- Da imam veće grudi nego moje vršnjakinje primetila sam u petom razredu osnovne škole. Odnosno nisam to primetila ja, već moje drugarice dok smo se presvlačile na fizičkom. Glasno su komentarisale njihovu veličinu, a htele su da ih gledaju i dodiruju svaki put kada smo se presvlačile, što mi je bilo izuzetno neprijatno - počela je priču za portal "100 posto" ova devojka koja kaže da je zbog reakcije okoline na njeno "prirodno bogatstvo" ubrzo počela da se krije i nosi široku odeću.

Kristina Mandarina Foto: Instagram/lareina1134

Kako je u to vreme bila popularna serija "Čuvari plaže" (Baywatch) koja je proslavuila Pamelu Anderson, još jednu damu raskošnog poprsja, ubrzo su je prozvali Pamela.

- Počela sam da nosim nosim širu odeću kako bi moja fizička promena bila što manje uočljiva. Uzalud, svi su već znali i moje su "cice" postale predmet sprdnje među ekipom iz kraja. Taman se tada prikazivao "Baywatch" i tog smo leta često biciklima išli na Jarun gde smo se igrali "Baywatcha". Pogodite koja sam junakinja morala da budem u igri. Tog su me leta svi zezali da sam Pamela, a verujte mi, to uopšte nije prijatno nekome ko ima 11 ili 12 godina - ispričala je Matea koja se prisetila i velikog poniženja koje je doživela na moru.

- Te godine kada smo išli na more majka mi jednom prilikom uopšte nije spakovala jednodelnu kupaći za plažu, već samo kupaće gaće. Rekla je: "Ovo ti je poslednja godina da možeš da se kupaš bez gornjeg dela, iskoristi to". To je rezultiralo time da su sva deca na plaži "buljila" u moje grudi, pokazivala prstom i govorila "gledaj kako ima velike s..e, velike s..e". Htela sam da propadnem u zemlju od sramote.

S godinama situacija je postajala sve gora. U pubertetu je "štipkanja i pipkanja" od strane vršnjaka postalo svakodnevica. Od uspaljenih tinejdžera se branila šamarima. S druge strane, devojke su joj zavidele na grudima. I danas je tako.

Muške ruke na ženskim grudima, grudi, vatanje za grudi, sise Foto: Profimedia

Ipak, vremenom se navikla da će određen deo ljudi uvek biti opsednut veličinom njenih grudi, a često ih i glasno komentarisati. Naravno, poređenje sa Kristinom Mandarinom nije je zaobišlo.

- Otkako se pojavila, par prijatelja me nazvalo da mi iz zafrkancije ponude radno mesto prodavačice mandarina, napomenuvši da bih imala još više uspeha jer su moje mandarine prave, za razliku od Kristininih - rekla je Matea i dodala da razmišlja o smanjenju grudi - Velike grudi više su prokletstvo nego blagoslov, ponekad razmišljam o operaciji.

Kako ističe, ne radi se samo o tome što su ogromne grudi veliko psihičko opterećenje za nju, već je reč i o zdravlju i tegobama koje nisu nimalo bezazlene.

- Kupovina brushaltera ili kupaćeg su moja najgora noćna mora jer su mi da nađem pravu veličinu potrebni sati, a ponekad i dani. Na plaži se s malo odeće osećam užasno izloženo tuđim pogledima. Što sam starija, to mi sve više smetaju jer mi opterećuju kičmu. Velike grudi više su prokletstvo nego blagoslov ako mene pitate,  i mnogo bi mi draže bilo da su manje - kaže Matea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kica

    12. oktobar 2019 | 17:33

    Dusa mala. Prvo je pljuvali da je silikonska a sad ka kaze da su prirodne i dalje nekom nesto smeta. Sta ti je ljubomora cudo jedno!

  • Šekspir

    12. oktobar 2019 | 16:04

    Ja mislim da se više pogrbave one koje mnogo uče nego one što imaju velike grudi

  • Predator

    12. oktobar 2019 | 20:29

    Uzivaj curo dok si mlada👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA