≫ 

Reklama za ovaj proizvod će vas nasmejati do suza: Da li je vašim testisima potreban mini džakuzi?

I "momcima" je potrebno opuštanje

  • 2
Djakuzi za testise Foto: testicuzzi.com

Da li ste se ikada vratili kući nakon napornog dana na poslu ili intenzivnog treninga u teretani i jedino o čemu ste maštali je da se potopite u džakuzi? Kako je džakuzi luksuz koji mnogi sebi ne mogu da priušte, kada s toplom vodom je sledeće opcija. Ali, nije isto... Pulsirajući mlazevi vode čine čuda za naše umorno telo.

Jedna italijanska firma se dosetila i proizvela jednu u najmanju ruku neobičnu spravicu. Reč je o mini džakuziju za testise.

Na zvaničnoj veb stranici brenda "Testicuzzi" stoji objašnjenje kako je ovaj proizvod zapravo osmišljen iz čiste zabave.

- Ono što je pre godinu dana počelo kao zezanje među prijateljima, brzo se pretvorilo u ozbiljan razgovor - otkrili su tvorci ovog proizvoda.

Urnebesan reklamni video za ovaj proizvod se može pogledati na sajtu ove firme, a prema prvim reakcijama čekuje se da će napraviti bum na tržištu. Proizvod možda deluje kao šala, ali zapravo je vrlo koristan.

Svaki muškarac zna koliko je njegovim "kuglicama" potreban opuštajući tretman, a ovaj mini džakuzi im upravo to pruža. Dostupan je u beloj i crnoj boji, a zvanični opis ovog proizvoda glasi:

- "Testicuzzi" je savršen poklon za čoveka koji istinski brine o svojim testisima. Dovoljno je jednom da potopite svoje "momke" u ovu kadicu i odmah ćete ih "vratiti u život". "Testicuzzi" sadrži ultra-mekani silikonski jastuk na kome će odmarati vaš "najveći član", prostrani bazen za uranjanje "kesica čaja", a da da vod peni i pravi mehuriće postarale su se baterije koje dugo traju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA