• 30

Srpkinji sa zadnjicom od 30 kilograma rekli da može da umre: "Briga me, nastavljam s operacijama"

Ne mari za posledice

  • 30

Nataša Kraun, koja sebe naziva "plus sajz modelom" gostovala je u poznatoj emisiji na "Botched" gde je zatražila pomoć dvojice najpoznatijih platičnih hirurga na svetu.

Dvadesetsedmogodišnja Nataša, koja je rođena u Srbiji nakon čega se preselila u Švedsku, postala je zvezda američkih medija nakon izjave da želi da ima zadnjicu veću i od Kim Kardašijan.

Do sada je imala već tri operacije zadnjice, a za emisiju "Botched" se prijavila kako bi spustila bradavice "malo niže" da bi "mogla da nosi dublji dekolte".

Korpuletna Nataša ispričala je lekarima da se namerno goji, kako bi joj liposukcijom isisali još više masti i četvrtom operacijom prebacili u zadnjicu.

Nataša Kraun

foto: printscreen/youtube/hayu

Evidentno u šoku, dr Nasif i dr Dabrov objasnili su joj da neće biti u mogućnosti da joj operišu grudi zato što je njen zahtev potpuno iracionalan, te bi tako svoju lekarsku etiku doveli u pitanje.

Međutim, više pažnje privukla je njena zadnjica, nakon čega su joj objasnili da je u pitanju najopasnija plastična operacija ikada, te da ako jedan gram masti uđe u krvotok može biti fatalan.

Na pitanje da li će nakon toga prestati sa operacijama zadnjice, Nataša je potpuno ravnodušno rekla da neće.

Pustili su je da ide kući, a mlada Nataša odlučna je da s operacijama neće stati, te da je "bolje da živi do 50. godine zanimljivim životom, nego da doživi 80. u dosadi".

Video: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dusan

    Nema tog psihijatra koji to moze izleciti... Ali ima nesto sto leci sve bolesti pa i one u glavi hronicne... Zemlja leci sve...

  • Ja

    Nije bolest sve sto boli.

  • Qwer

    Njoj je neophodan vrstan psihijatar.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima