• 5

Pokajala se zbog estetske operacije: "Umorna sam od zadnjice koja ne izgleda prirodno"

Otkrila je da se podvrgla "jeftinom" tretmanu zbog kog sad žali

  • 5
Sophie Elise

Foto: Instagram/sophieelise

Sofi Elis je imala 19 godina kad je otišla "pod nož" kako bi "uvećala svoju zadnjicu", ali danas se, pet godina nakon toga, plaši za svoje zdravlje.

Operaciju je imala u Turskoj, a sad planira da ode u Los Anđeles kako bi to "poništila" i zadnjicu vratila u prethodno stanje.

Sofi je pevačica iz Norveške koja vodi svoj popularni YouTube kanal i ima preko 400.000 pratilaca na Instagramu. Na svom blogu se otvorila o "šokantnom" iskustvu koji je imala kao tinejdžerka kad je kozmetičkim putem "podigla" svoju zadnjicu, pa upozorava druge da ne naprave istu grešku. 

Sophie Elise

Foto: Instagram/sophieelise

Rekla je da ovaj "neprirodni" rezultat treba da bude opomena svima koji žele da se podvrgnu tretmanu sa najnižom cenom. 

- Umorna sam od zadnjice koja ne izgleda prirodno. Nisam razmišljala o tome kako ću s njom izgledati sa 50 godina. Sad, kad sam starija, na drugačiji način razmišljam o izborima koje pravim jer ću s njima živeti zauvek. - izjavila je Sofi.

Sofi, koja je redovno objavljivala fotografije svog tela na svom Instagram profilu, nedavno je otkrila i da je imala i zahvat umanjivanja grudi jer ih je prethodno, takođe, uvećala.

Sophie Elise

Foto: Instagram/sophieelise

- Uvećavanje zadnjice je potencijalno opasan poduhvat. To nije privlačno, niti pruža ravnotežu i harmoniju, pa kozmetički ishod može biti neuspešan - kaže hirurg Megan Hekenberg, i dodaje:

- Ovakva operacija ima najviši procenat smrtnosti od bilo kog drugog kozmetičkog poduhvata, a 1 osoba od 3.000 premine na operacionom stolu ili u toku oporavka. Pacijenti mogu umreti ako jedan gram masti uđe u vene zadnjice i stigne do pluća!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • BOSNA

    Sta te tek ceka kad ostaris? ako ostaris, naravno i mnoge druge plasticne barbike. Nebih vam bio u kozi, doktori se bogate a vi patite, zarad gluposti, natur je natur i vjecno na prvom mjestu.

  • ...

    Nije bolest sve sto boli

  • Djuka Cg

    Glupača !

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima