≫ 

Prijateljica Megan Markl kritikovana zbog silikonskih grudi: "Tvoja deca ne moraju da nose šlaufe"

Negativan komentar ju je dirnuo...

  • 5

Stilistikinja iz Toronta Džesika Mulrone za koju kažu da je jedna od najboljih prijateljica Megan Markl jako su pogodili negativni komentari na račun njenog izgleda.

Džesika je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, a pored komplimenata dobila je negativne komentare na račun njenih "silikonskih grudi".

U negativnom komentaru je pisalo:

- Da li silikon dobro pluta? Ako je tako, nije potzrebno da tvoja deca nose mišiće i šlaufe. Silikoni u tvojim grudima će im biti dovoljni.

Džesika ipak nije mogla da ostane imuna na ovakav komentar pa je nakon toga objavila sledeću poruku:

- Poruka za mene. Nikada više neću objaviti nijednu svoju fotografiju u kupaćem kostimu. Nosiću samo jakne na plaži. Ali znate li šta, ne zanima me. Hvala svima koji ne podržavaju vređanje nečijeg izgleda, napisala je ona.

Tridesetdevetogodišnja Džesika je majka troje dece, a sa Vojvotkinjom od Saseksa Megan Markl je prijateljica već dugi niz godina. Džesikina deca su bila deveruše na kraljevskom venčanju Hari i Megan.

Video: Ako želite da postanete princeza, pratite ova uputstva

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA