≫ 

Poznati brend reklamira donji veš na manekenki koja ima celulit i strije

Žena sa svim svojim manama...

  • 8
ASOS

Foto: asos.com

Da li vam je draže da vidite ovakvu ženu ili onu koja nema nikakvu nepravilnost na telu i za koju znate da u stvarnosti ne izgleda tako?

Onlajn prodavnica Asos svojim potezom je oduševila kupce širom sveta. U moru savršenih manekenki kojima sve sjajno stoji, oni su odlučili da donji veš prikažu na realnoj ženi sa svim njenim manama.

Osim što donji veš nosi plus-sajz manekenka na njenoj koži se jasno vide celulit i strije  što je nekada bio veliki tabu i nije se smelo videti na reklamama.

ASOS

Foto: asos.com

Žene širom sveta pozdravile su ovaj potez jer konačno mogu da se poistovete sa modelima i razmotre na koji način komad odeće stoji nekome ko nije manekenske građe.

(Telegraf.rsB.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coka

    14. decembar 2019 | 20:44

    Bravo, podrzavam! Ako zena ima visak kilograma, srije ili celulit ne znaci da ona ne zasluzuje neki lep donji ves ili kupaci kostim. ☺️ Hvala bogu jos uvek nemam problema sa viskom kilograma, ali smatram da sve zene zasluzuju neku lepu stvarcicu, a ovoj manekenki kapa dole, jer se ne stidi sebe. Zdravlje na prvom mestu pa sve ostalo ☺️☺️☺️

  • Mm

    14. decembar 2019 | 17:48

    Odusevljen sam, ovo su realne zene i ono sto mi muski volimo da vidimo, obline.

  • Vodolijax

    14. decembar 2019 | 20:44

    Pa na svetu je najviše takvih źena i one donose najviše zarade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA