≫ 

Ljudska Barbika: "Potrošila sam više od 35.000 evra na operacije, ne smem da se pogledam u ogledalo"

Rejčel Evas iz Londona kaže da neće da prestane sa operacijama sve dok ne postigne izgled prave lutke

  • 12
Ljudska barbika Printskrin Facebook / Rachel Evans

Britanka Rejčel Evans je u potpunosti promenila svoj izgled plastičnim operacijama, a doslovni na svakom delu lica je radila neki vid estetskog zahvata.

Četrdesetdevetogodišnja Rejčel je tako dobila nadimak ljudska Barbika, a iza tog izgleda se krije tačno 112 hirurških intervencija na koje je potrošila više od 35.000 evra, uključujući implante u grudima, filere i botoks.

Prvu operaciju je imala sa 30 godina, a priznaje da je tokom svih ovih godina razvila zavisnost od ovakvog vida ulepšavanja.

- Mislim da nikada neću prestati. Operasiću se sve dok ne napunim 80 godina. Uzbuđuje me starenje, jer sve što sam starija radim više operacija kako bih izgledala mlađe -, objašnjava.

Rejčel je takođe kazala da postoji veoma bitan razlog zašto ona želi da postigne izgled ljudske lutke..

- Volim Barbi jer njen slogan glasi 'možeš da budeš sve što želiš'. Osećam i verujem u to, a moji snovi se ostvaruju -, istakla je ova neobična žena.

Nedavno je u intervju otkrila da je na posednjoj operaciji dodala još filera u usne i popunila bore oko usana kako bi sakrila znake starenja.

I dok ističe da je srećna i ponosna na svoj novi izgled, u isto vreme priznaje da se ipak oseća nesigurno kada ne nosi šminku.

- Kada se ujutru probudim, a nemam veštačke trepavice i lice mi nije konturisano, brzo se 'hvatam' za šminku jer ne smem i ne želim sebe da pogledam u ogledalo -, priznala je u intervjuu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    16. decembar 2019 | 19:39

    Ovo više liči da je radio neki limar, a ne plastičar.

  • Honor

    16. decembar 2019 | 17:42

    Ne lici ni na šta, a ne na barbiku

  • Бг

    16. decembar 2019 | 16:23

    Џабе толики новас толиких операција када јој изглед фуј

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA