≫ 

Nije se brijala godinama, pa čak ni za svoje venčanje: "Nakon par meseci postala sam dlakava žena"

Ruskinja Katrina Hendriks već sedam godina ne upotrebljava brijač jer želi da dokaže da su i dlakave žene lepe i seksi

  • 4

Dvadesetosmogodišnja Katrina Hendriks iz Rusije je pre sedam godina rešila da odustane od brijača i da prihvati svoje prirodno telo - bez ikakve potrebe da ga depilira. Već sedam godina ona ne uklanja dlake ispod pazuha, sa predela genitalija i nogu, a fotografije na kojima se vide malje redovno objavljuje na svom Instagram profilu.

Iako mnogi smatraju da je to odvratno, a pogotovo njena majka, Katrina je odlučila da ignoriše sve negativne komentare i da eksponira prirodan izgled.

Čak i za svoje venčanje, Hendriksova nije želela da žiletom odstrani dlake... Noseći venčanjicu, ona je sa ponosom pokazala malje ispod pazuha, smatrajući da ni na jedan način ne mogu da naruše njen izgled i blistavost.

Iako njen sadašnji suprug nije ljubitelj prirodnog izgleda, on je ipak podržava u tome.

- Bila sam dlakava na venčanju, ali to nije bilo toliko primetno. Nisam podizala svoje ruke niti sam na neki drugi način pokazala pazuhe. Iskreno, ne volim da privlačim preveliku pažnju, pa sam se potrudila da pažnja bude fokusirana samo na venčanje, a ne na moje dlake na telu. Ovde se ne radi o dlakama, već o izboru. Ovo je prilika da budem šta god poželim, da izgledam kako želim i da ne skrivam svoja osećanja i poglede na život - objasnila je ona.

Katrina je takođe dodela da njene dlake rastu veoma brzo i morala bi da ih brije svakog dana. Kada je prestala sa depilacijom, najteže joj je palo da to objasni prijateljima i porodici.

- Moja majka je rekla da izgledam odvratno. Bilo mi je teško da čujem takve reči od bliskih ljudi... Međutim, sada me ona podražava i kaže da ne slušam nikoga drugog osim sebe. Naravno, ona i dalje nije ljubitelj dlaka na ženskom telu, ali je to toliko ne šokira kao što je ranije bio slučaj -  ističe.

Hendriksova kaže da je proces puštanja dlaka bio pomalo neprijatan, ali da je sve išlo postepeno po fazama.

- Prvo sam pustila dlačice na mojoj vulvi, onda na pazuhu i na kraju na nogama. Nisam odmah dozvolila dlakama da rastu slonodno, na početku sam brijala pazuh ili noge ponekad, jer sam bila stidljiva. Ali nakon nekoliko meseci pretvorila sam se u dlakavu ženu - iskrena je Ruskinja.

Zbog ove odlike suočavala se sa mnogobrojnim komentarima. Zvali su je "ludom feministkinjom" ili "ružnim frikom", ali je ona negativne komentare naučila da ignoriše. Takođe je shvatila da muškarci radije prihvataju njene dlake, u odnosu na žene koje je prve osuđuju.

- Osećam se slobodno. Osećam kao da više ne zavisim od mišljenja drugih. Želim da uništim stare standarde lepote. Žene mogu da kontrolišu svoja tela i ako ne žele da se briju to je apsolutno normalno- zaključuje.

Video: Ovaj frizer od svakog muškarca može da napravi frajera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    25. decembar 2019 | 09:56

    Ponekad za promijenu volim da je cura dolje prirodna bas me nalozi to ..volim i glatko..al cure sve u tripu brazilka depilacija...joj kad skinem gacice a natural ..testesteron 200% skoci...noge glatke volim da se razumijemo😂

  • Feliks Krul

    25. decembar 2019 | 11:58

    Duso jel bi pustila za mene frizuricu☺😍

  • Feliks Krul

    25. decembar 2019 | 12:28

    ?????????????☺

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA