≫ 

Izabrani najbolji ženski, muški i uniseks parfem u 2019. godini, ovo su tri veličanstvena mirisa

Najbolji parfemi u 2019. su...

  • 10

Koji parfemi su bili najpopularniji u 2019. godini, odabrale su čitateljke portala Fragrantica, parfemske onlajn enciklopedije. Saznajte koji su mirisi odneli pobedu u kategorijama najbolji ženski, muški i uniseks parfem – možda se među njima nalazi i vaš mirisni favorit.

Najbolji ženski parfem u 2019. godini: Guerlain "Mon Guerlain Eau de Parfum Intense"

Ovaj Guerlainov parfemski dragulj osvojio je žene svojim vrlo slatkim i puderastim, ali sofisticiranim mirisom. Parfem pripada grupi orijentalno-drvenih mirisa čije gornje note čine lavanda, mandarina i bergamot. U srednjim notama pršti bogatstvo ruže, jasmina, vanilije s Tahitija i vanilije s Madagaskara, dok u baznim notama svojim aromama osvajaju pačuli, benzoin, kumarin, australijska sandalovina i beli mošus.

Najbolji muški parfem u 2019.godini: Tom Ford "Ombré Leather"

Smeo i intenzivan parfem čiji opojni miris kože, favorit među mirisnim aromama već godinama, osvaja na prvi špric. S godinama je miris kože iz grube i začinjene prešao u laganiju i opušteniju varijantu, a ovaj pobednički parfem Toma Forda spaja najbolje od obe verzije. Gornju notu mirisa čini kardamom, u srednjim notama dolaze jasmin i koža, dok su za bazne note izabrani pačuli, amber i mahovina.

Parfem, parfemi Foto: Foter/Flickr/Jaako

Najbolji uniseks parfem u 2019. godini: Chanel "Coromandel Parfum"

Nova varijacija mirisa Coromandel iz kolekcije Les Exclusifs de Chanel. Coromandel Parfum je mračnija i intenzivnija interpretacija koja ističe raskoš orijentalno-drvenastog karaktera parfema. Tamjan je pojačan kako bi parfem dobio vibrantnost u dodiru sa kožom. Veća koncentracija labdanuma iz Andaluzije otkriva zadimljene i kožne naglaske njegove ambrene note. Gusta tekstura baršunastog benzoina daje toplu i očaravajuću dubinu.

Video: Lepota koju donosi sreća: Upoznajte novi ženski miris modne kuće Dior

(Telegraf.rs/Zadovoljna.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    24. decembar 2019 | 18:30

    Pako raban ultraviolet omiljeni

  • KO ZNA ZNA

    25. decembar 2019 | 02:45

    VERSACE DYLAN BLUE pour homme VERSACE DYLAN BLUE pour femme VERSACE EROS pour homme VERSACE EROS pour femme eau de parfum

  • OVERRATED

    25. decembar 2019 | 02:59

    tom ford ima jedan parfem koji je preko 300 € identican je mirisu losiona za posle brijanja koji su koristili moji deda i cale BRION.toliko o tom fordu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA