≫ 

Iza fotografije se krije drugačija priča: Posle ovoga nećete verovati svemu što vidite na Instagramu

Instagram model Sara Dejvidson iz Australije rešila je da pokaže pravu sliku Instagrama u kojoj nije baš sve savršeno, kako se zapravo čini

  • 4

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sarah Davidson (Holloway) (@spoonful_of_sarah) on

Za razliku od mnogih drugih devojaka, lepotica Sara Dejvidson sasvim normalno prihvata svoje nesavršenosti te je rešila da pokaže istinu koja stoji iza savršenih Instagram fotografija.

Advokatica, koja je stekla popularnost na ovoj društvenoj mreži, podelila je svoje fotografije u kupaćem kostimu - na kojima se nije nameštala niti sakrivala određene mane.

Za razliku od prve fotografije na kojoj je zauzela položaj tela koji izdužuje figuru i zateže stomak, dok sunce osvetljava njen ten, na drugim slikama Sara sedi pored bazena, bez šminke na licu i frizure. Ujedno, njen stomak nije perfektno ravan, kao što se ranije činilo.

Sara Dejvidson Instagram model Printskrin Instagram / Sarah Davidson

- Ovako uglavnom izgledam dok sam na bazenu. Samo sam napravila poređenje kako bih pokazala da je loše da se upoređujemo sa drugima. Važno je da shvatimo da se fotografija zasniva na perspektivi u kojoj uslikamo sebe, ali to nije realna slika -  napisala je Dejvidsonova.

Lepa devojka je pohvaljena zbog svoje hrabrosti da ukaže da na ovoj popularnoj mreži svi žele da se pokažu u najboljem izdanju, a često to nije realnost.

Mnogi su mišljenja da bi Instagram trebalo da služi za promociju lepih stvari, da objavljujemo svoje kreativne radove i neke lepe stvari iz života a ne isključivo selfi fotografije, kao i one na kojima zauzimamo neke od popularnih poza.

Šta vi kažete? Da li smatrate da svi mi Instagram ne koristimo na pravi način?

Video: Prvi virtuelni model ima više pratilaca na društvenim mrežama nego Beograd stanovnika

(Telegraf.rs/K.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA