Tamne i naglašene obrve nisu više u modi: Ovo je novi trend koji stiže u Srbiju

Novi trend za ulepšavanje obrva nam stiže pravo iz Njujorka, a uskoro ćemo ga sigurno videti i Srpkinjama

  • 2

Kada je reč o obrvama u proteklih nekoliko godina su bili zastupljeni mnogi trendovi - od depiliranja i uklanjanja svih dlačica, do popunjavanja uz pomoć olovke i korišćenja različitih ekstenzija.

Pored postojećih kozmetičkih procedura i proizvoda, kao što su gelovi za brzo postizanje volumena, mikroblejding tretmani za efekat punijih obrva, pojavila se jedna nova vrsta tretmana koja će obeležiti 2020. godinu.

Reč je o masaži obrva, tj. holističkom načinu ulepšavanja koji daje veoma prirodne rezultate.

Ova metoda je sve popularnija u Njujorku i za nju se opredeljuju mnoge žene, a nastala je iz tradicionalne ajuverdske prakse koja uključuje masažu područja oko očiju kako bi se podigle obrve.

Masaža se radi uz pomoć bademovog ulja i aloje vere, koje se nanose na marme - enegetske tačke na telu koje se koriste u ajuverdi.

Masiranjem ovih tačaka podiže se pozitivna energija u čakrama, a osim što se efekat vidi u podignutijim obrvama ovaj tretman može da pomogne u borbi sa drugim problemima kao što su tamni podočnjaci, otečenost kapaka i fine linije bora, tako što povećava cirkulaciju i podstiče limfnu drenažu.

Kozmetičarka iz jednog njujorškog salona navodi da je čitava procedura bezbolna, masaža traje 10 minuta i košta 26 dolara, odnosno oko 2.700 dinara,

Dok ovaj tretman se ne pojavi kod nas, masažu obrva možete raditi sami kod kuće, a osim aloje vere i bademovog ulja možete koristiti ružinu vodicu.

(Telegraf.rs/K.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lusi

    31. decembar 2019 | 12:25

    Odakle bi stizale priče za naivne, nego iz Njujorka.

  • Trending

    1. januar 2020 | 12:35

    Branko Babić određuje šta je trend po pitanju obrva 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA