≫ 

Stavila je masku na lice, a kada se osušila, plakala je od bolova pokušavajući da je skine

Koliko puta ste do sada stavljali masku za lice kako biste osvežili kožu?

  • 1
nevi čendler Foto: Printscreen/twitter.com/itsjustnavy

Maske koje skidaju mrtve ćelije sa lica su odlične za sjaj kože, ali jedna devojka se zarekla da nikada više neće staviti bilo kakvu kupovnu masku na lice.

Nevi Čendler (20) objavila je video na Tviteru u kojem plače od bolova dok pokušava sat vremena da ukloni masku sa lica.

Devojka iz Kanzasa masku je kupila za 200 dinara, a u videu kaže da je umalo odrala kožu skidajući je s lica.

- Imala sam slobodan dan i kupila sam piling masku kako bih osvežila lice. Nakon što sam je ostavila da se osuši pokušala sam da je skinem, ali umalo sam i kožu odrala. Narednih sat vremena sam uklanjala masku s lica sa pauzma- kaže očajna devojka.

Nevi kaže da joj je nakon bolnog skidanja i crvenila na licu koža bila sjajna i mekana. Ipak, ovu masku ne bi preporučila nikome, samo neprijateljima.

Ubrzo je pristiglo mnogo komentara, a jedan od njih bio je da je Nevi pogrešno skidala masku s lica kada joj se već ovo desilo.

- Ako si ikada koristila ranije ovakve maske onda znaš da bi bilo dovoljno da masku jednostavno opereš vodom s lica, a ne da je na ovaj način čupaš s lica- bio je jedan od komentara.

Video: Albino manekenku svi zvali čudakinjom, danas ceo svet misli da je prelepa

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA