≫ 

Izabrano 100 žena s najlepšim licem na svetu, među njima je i jedna Srpkinja

Srpska pevačica i manekenka Marija Žeželj našla se na listi 100 najlepših žena svetu koju je tradicionalno i ove godine objavio "Independent kritiks"

  • 20

Kultna zajednica kritičara "Independent kritiks" već 30 godina za redom objavljuje listu najlepših žena sveta sa ciljem da javnosti predstave jedinstvenu lepotu, poseban stav, ali i različitosti.

Tim koji predvodi projekat mesecima bira lepotice iz svih krajeva planete, a zanimljivo je da kao glavni krtiterijum ne uzimaju ekstremnu popularnost već isključivo biraju žene sa najlepšim licem.

Kao i do sada, svoju listu su tradicionalno predstavili putem Jutjub snimka koji je već prvog dana pregledan čak milion puta. Što se tiče samog izbora, mnogima lista lepotica nije po meri, pa kažu da je izbor "neočekivan".

Tako se na prvom mestu ove liste našla južnokorejska pevačica tajvanskog porekla Čou Cu-Ju, koja je prema mišljenju žirija najlepše lice sveta, a odmah je prati Jael Šelbija, manekenka i glumica iz Izraela koja je slavu stekla putem Instagama. Treće mesto je zauzela pevačica Lalisa Manoban, takođe sa Tajvana.

Među mnogobrojnim damama koje krase listu, našla se i srpska zvezda, jutjuberka, pevačica i manekenka Marija Žeželj.

Naša 20-godišnja lepotica je zauzela 81. mesto, dok je prošle godine bila na 63.

Marija Žeželj Foto: Instagram/marijazezelj

Iako su je mnogi zapamtili kao Jutjub zvezdu i pevačicu koja je objavila dve pesme "Dance Like Nobody's Watching" i  "Louder Than A Drum", Marija se danas posvetila manekenskoj karijeri i živi u Njujorku.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    3. januar 2020 | 17:25

    Sve su našminkane, sa naduvenim usnama i urađene kroz filtere. Da li je to lepota?

  • ali

    3. januar 2020 | 20:57

    Izgleda kao vanzemaljac

  • Logika

    3. januar 2020 | 15:09

    Ako je od gospođe Žeželj ćerka, bilo bi mi drago, nešto je neviđam ali bi žarko želela da je njena ćerka, izričito lepo dete srpsko. Ako je ovo na slici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA