≫ 

Inspirišu žene da budu prirodne: Ne briju se mesecima, pa fotografije maljavog tela dele sa svetom

U svetu se već godinama unazad promoviše prirodan izgled, a neke dame idu toliko daleko pa su spremne da bace brijač i ponosno pokažu svoje malje na telu

  • 8

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sacha J.D (@hairyfairybaby) on

Trend prihvatanja prirodnog izgleda je uzeo maha u celom svetu, te se sve ćešće na internetu pojavljuju žene koje otvoreno govore o razlozima zašto su počele da puštaju dlake na svom telu.

Poslednja među njima je 22-godišnja Laura Džekson koja je podelila svoju fotografiju na kojoj je pokazala malje ispod pazuha, a zatim objasnila šta je htela time da postigne.

- Nažalost i dalje je teško prihvatiti dlake na telu žene, upravo zbog vremena u kome živimo. Jednostavno krivo je društvo koje odbacuje malje i smatra ih odvratnim. Zato sam se odlučila na ovaj potez - napisala je Laura na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by XAA (@xe_agora_aguenta) on

Mnoge dame se odlučuju da ne uklanjaju dlačice tokom mesec dana, neke izdrže tri meseca, a pojedine su spremne da ih neguju čak godinama.

Kako je sad sam početak godine, pobornice prirodnog izgleda su čak kreirale haštag pod nazivom #Januhairy2020 pod kojim označavaju prvi mesec tokom kojeg se ne depiliraju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by maricielo ampudia gutierrez (@maricielo_shirley) on

Tako je na Instagramu moguće videti ogroman broj žena koje se priključuju ovom trendu i putem haštaga svoje fotografije dele sa celim svetom.

Ovaj zanimljiv izazov je zapravo veoma popularan, bez obzira što otkriva ogoljeno telo, uglavnom ruke i noge prekrivene maljama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Carly Visk (@carlybarly725) on

Da li je ovo zaista prirodno, ženstveno i privlačno, procenite sami.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA