Da li je i dalje najlepša naslednica Holivuda? Glumicu mnogi optužili da je povećala usne

Lepa Zoi je lepotu nasledila od svoje majke Lise i oca Lenija

  • 0
Zoe Kravic Printskrin Instagram / zoeisabellakravitz

Na listi najlepših naslednica svetskih zvezda već godinama unazad nalazi se 31-godišnja Zoi Kravic, ćerka muzičara Lenija Kravica i glumice Lise Bonet.

Glumica je utemeljila status trendseterke, bila je zvezda bjuti kampanja svetskih modnih brendova, a neretko smo je viđali u prvim redovima na najprestižnijim dizajnerskim revijama.

Osim po istančanom modnom stilu, Zoi je poznata i kao zagovornik prirodnog izgleda i nema problem da pokaže svoje lice bez šminke.

Međutim, pojedini i dalje sumnjaju u njenu lepotu, a nedavno je jedan korisnik interneta ispod njene fotografije napisao komentar u kome je optužio da je uvećala usne filerima.

- Šta si uradila sa svojim prelepim prirodnim usnama? - upitao ju je jedan Instagramer.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

- Hm, stavila sam sjaj na njih... - odgovorila je odmah Zoi, te jasno svima stavila do znanja da je za volumen usana zadužena šminka, a ne estetska hirurgija.

Kako su se u nastavku nizali slični komentari u kojima su je pratioci pitali da li je nešto radila sa usnama, glumica je dodala da su "njena usta potpuno prirodna i izgledaju isto kao i do sada".

Zoe Kravitz Foto: Tanjug/AP

Zoe Kravic se smatra jednom od najlepših mlađih glumica u Holivudu, a zbog jedinstvenosti i talenta koji je nasledila od roditelja predviđaju joj blistavu karijeru. Ona već godinama unazad radi u filmskoj i modnoj industriji, a oprobala se i kao pevačica.

Kako vam se sviđa Zoi? Da li mislite da je prirodna lepotica ili je pak, svoj izgled ulepšala operacijama?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA