≫ 

Možda će vas iznenaditi, ali ovakve žene se danas smatraju pravim lepoticama

Ideal lepote se promenio...

  • 8
Čidera Egeru Printskrin Instagram / theslumflower

Standardi lepote se stalno menjaju, a različiti faktori utiču na to šta će biti trend u određenom vremenu.

U današnje vreme sve više se lepim smatra ono što je neobično, a neretko dame svoje estetske nedostatke pretvaraju u zaštitni znak i time se posebno ističu u moru drugih žena....

Ljudima se dansa sviđaju plus-sajz žene, miksevi različitih rasa, manekenke sa neobičnom kosom ili obrvama, što je nekada bilo nezamislivo.

Da su se standardi lepote promenili govori sve veći broj neobičnih modela koji krase stranice svetskih magazina, a svetski eksperti tvrde da je njihova jedinstvena lepota trenutno trend.

"Brajt sajd" je izvodjio žene koje se danas smatraju pravim lepoticama...

Sofija Hađipanteli

Ova žena je odlučila da ne depilira svoje obrve, a zahvaljajući tome je osvojila srca mnogih dizajnera. Iako su joj se nekada mnogi smejali zbog neobičnog izgleda, Sofija je danas jedan od vodećih modela, veoma je uticajna na društvenim mrežama i predviđaju joj je da će postati modna ikona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sophia ☠️🧿🇬🇷🇨🇾 (@sophiahadjipanteli) on

Čidera Egeru

Čidera je postala poznata nakon što je započela neobičan internet pokret Saggy Boobs Matter kako bi pokazala da ničije prirodne grudi nisu savršeno lepe niti jednake. Aktivistkinja je zamolila da joj se jave žene koje imaju grudi različite veličine, kako bi javno prikazivala njihove fotografije na društvenim mrežama. Čidera je rešila da promeni standarde lepote na krajnje neočekivan način zahvaljujući čemu je dobila mnoge pohvale od ljudi širom sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Chidera Eggerue (@theslumflower) on

Stefani Jeboa

Tridesetogodišnja Stefani Jeboa je plus-sajz model koji planira da objavi knjigu u kojoj će otkriti šta za nju predstavlja lepota. Ova dama obožava modu i redovno na Instagramu deli svoje ekstravagantne odevne kombinacije. Uspela je da osvoji pažnju svojom lepotom, a njene obline su prihvaćene bez ikakve osude javnosti iako see ne uklapaju u tzv. idealne mere.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stephanie Yeboah (@stephanieyeboah) on

Amber Džin Roan

Amber je imala samo 15 godina kada su joj lekari dijagnostikovali alopeciju. Godinu dana kasnije ostala je bez kose i počela je da nosi periku. Iako se teško nosila sa ovim zdravstvenim problemom, Amber je prihvatila ovaj estetski nedostatak, a danas krasi neke od najprestižnijih naslovnica modnih i lajfstajl magazina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amber Jean Rowan 🌝🌴🌝 (@amberjeanrowan) on

Nabela Nor

Nabela nema problem da pokaže svoje strije ili obline, a na svom Instagram profilu savetuje žene kako da vole sebe i kreiraju svoje standarde lepote.  Mnogi joj se dive na hrabrosti što je rešila da se ne uklopi u kalupe i nastavi hrabro da osvaja scenu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nabela (নাবিলা) Noor (@nabela) on

Hani Sidov

Hani Sidov je manekenka koja uvek nosi hidžab. Pre pet godina je počela da objavljuje fotografiju sa maramom i pokazala je celom svetu na svom pripremu da može jednako da bude lepa i atraktivna na ovaj način.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by H A N I 💄 (@hanihanss) on

Vini Harlou

Kanadska manekenka Vini Harlou, koja boluje od vitiliga, ima veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je zebrom, a zahvaljujuči jednom talent šou potpisala je ugovor sa najprestižnijom modnom agencijom, sarađivala je sa mnogim brendovima i sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) on

Koja žena sa ove liste vas najviše inspiriše? Pišite nam u komentarima!

Video: Albino manekenku svi zvali čudakinjom, danas ceo svet misli da je prelepa

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA