Poznata nemačka manekenka otkrila kako se šminka kada je loše raspoložena

Za mnoge žene šminka je i dalje sredstvo koje im vraća samopouzdanje

  • 0
Stefanie Giesinger Foto: Profimedia

Jedna od tih žena je i model Stefani Gising koja je otkila na koji način se šminka kada je loše raspoložena i šta joj je od šminke najvažnije kada ima samo pet minuta da se sredi.

Stefani je jedna od najpoznatijih modela u Nemačkoj i pobednica je velikog takmičenja Germany's Next Top Model. Sada je dala nekoliko saveta o šminkanju:

- Ukoliko imam samo 5 minuta onda stavim podlogu za šminku, maskaru, olovku za obrve i karmin - rekla je nemačka manekenka.

A kada je reč o šminki koja podiže raspoloženje...

- Ponekad, kada sam loše raspoložena volim da se našminkam jakim bojama. Onda najradije biram smokey eyes. Tada se odmah osećam bolje i samouverenije. Mislim da će me svaka žena razumeti.

- Nekada niste zadovoljni sobom, ali onda stavite šminku i odjednom vam se sve čini bolje. Osećate se lepo u svojoj koži. Moj trik koji mi uvek daje blistavost, pa čak u tokom loših dana je ruž za usne - kaže ona i dodaje:

- Volim kada su mi obrazi rozikasti, ne samo što se osećam sveže već imam osećaj da isijavam na taj način - zaključila je manekenka.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA