≫ 

Više od milion ljudi prati ovu ženu: Zabranili su joj objavljivanje snimaka jer je previše seksi

Da li je zaista toliko seksi?

  • 13
Nejlin Ešli Printskrin Instagram / neyleenashley

Nejlin Ešli (31) je američka manekenka i influenserka koja je slavu na internetu stekla 2016. godine. Danas ima uspešnu modeling karijeru i pravi prve korake u filmskoj industriji, a njene seksi fotografije sa mnogobrojnih snimanja mame uzdahe muškaraca širom sveta...

Iako neretko postane tema medija zbog provokativnog modnog stila i burnog života koji vodi, ovog puta Nejlin je ispunila novinske stupce kada je optužila društvenu mrežu "Tik Tok" da joj zabranjuje da bude seksi.

Kako je kazala, čak nekoliko njenih objava je bilo zabranjeno, a reč je o kratkim videima na kojima samo stoji i pokazuje svoje telo sa oblinama.

Ova mama, koja ima 1,8 miliona pratilaca na Instagramu, tvrdi da su i druge društvene mreže reagovale povodom objavljivanje provokativnih fotografija na kojima je nosila bikini, ali je niko do sada nije blokirao.

- Tik Tok mi je banovao nekoliko objava. Reč je o videima na kojima stojim i vide se samo obline - požalila se lepa Nejlin.

Manekenka, koja izaziva skandal gde god da se pojavi, kaže da obožava Tik Tok jer, za razliku od Instagrama, na ovoj mreži može da bude ono što jeste - bez filtera i potrebe za ulepšavanjem.

Upravo zato je bila razočarana što su njene objave zabranjene na ovoj internet platformi i to samo zato što je previše seksi.

Kako vam se čini Nejlin Ešli? Da li je zaista toliko seksi?

Video: Teodora se skinula u brus, isturila velike grudi, a onda je zamešala

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    10. mart 2020 | 23:16

    Немојте да се зајебавамо... Позадина јој ко замајац од Фапа...

  • 72

    11. mart 2020 | 07:39

    Uz pomoc silikona i plasticara i moja baba bi bila seksi!!

  • Zak

    11. mart 2020 | 06:48

    Svi oni koji daju nekakve ocene o ovoj devojci brzo kod ocnog lekara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA