Gel lak vam se oštetio? Otkrivamo trik kako da sami sredite izlivene nokte bez odlaska u salon

Da, moguće je popraviti gel lak kod kuće bez upotrebe UV lampe

  • 4
Gel lak Foto: Pixabay

Većina žena ne želi sebi da dozvoli da ima oštećene nokte i uništen lak. Zato treba da znate neke trikove koji će pomoći da vaše ruke uvek izgledaju lepo i pristojno, barem dok ne prođe vanredno stanje u zemlji.

Veštački nokti su trend već duže vreme, što zbog svoje dugotrajnosti, što zbog lepog izgleda ruku koji dobijate kada izađete iz kozmetičkog salona. Ali problem nastaje kada dođe do slučajnog oštećenja, a sada niste u prilici da odmah otrčite do salona.

Naravno, kao prava dama, nećete sebi dozvoliti da na ulicu izađete okrnjenih i uništenih noktiju, i u tom slučaju bi trebalo da se poslužite sledećim trikom koji će rešiti vaš problem za tili čas.

Lak sa šljokicama vaš je prijatelj

Instagram zvezda Olivia Smoli pokazala je na svom profilu kako šljokice u laku noktima daju gladak i savršen izgled pa, slobodno rupu koja se stvara kada nokat izraste, možete da "zakrpite" upravo tim proizvodom.

Dovoljno je da stavite tanak sloj laka sa šljokicama, boju izaberite po želji, a niko neće moći da primeti izrasli deo nokta jer ćete sjajno zakamuflirati situaciju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olivia Smalley Hair Blogger (@omgartistry) on

Osim ovog trika, oštećene nokte možete popraviti uz pomoć manikira u više boja koji će odlično prikriti nedostatak na površini nokatne ploče. Nabavite art olovku za nokte i iscrtajte zanimljive oblike, ili se odlučite za ombre manikir koju lako možete da napravite pomoću običnog sunđera.

Takođe, možete se poslužiti nalepnicama sa štrasom i atraktivnim "nakitom za nokte" jer će vam ovi detalji omogućiti da bez problema prikrijete uništene delove gel laka.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    4. april 2020 | 00:06

    Jao gel lak vam se ostetio? Katastrofa! Nadogradjena kosa izrasla i bez redovnog feniranja lici na slamu.... skinite tu plastiku sa sebe i naucite da ste lepse bez svih tih trepavica, tetoviranih coko bananica od obrva, 6 slojeva pudera, nadogradjene slame i bez silikona u usnama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA