Evo kako su izgledale dame naše politike na početku karijere: Možete li da ih prepoznate?

One su najpopularnije žene u Srbiji, a vremenom se njihov izgled potpuno promenio! Pogledajte...

  • 4
Slavica Đukić Dejanović  Jorgovanka Tabaković Zorana Mihajlović Foto: ATA Images, Tanjug/Filip Krainčanić, Dragan Kujundžić

Stil danas predstavlja važan deo vizuelnog identiteta svakog pojedinca. Upravo zbog toga gotovo sve žene mnogo truda, vremena i energije ulažu u modu, ali i ulepšavanje.

Dokaz za to su neke od najpopularnijih dama u politici koje su tokom prethodnih godina menjale svoj modni izraz, način šminkanja, stilizovanja frizure, pa se može reći da su totalno transformisale svoj stil.

Ove dame su na neki način bile povezane sa politikom, neke od njih su na istaknutim pozicijama u strankama, neke su ministarke, ali zajedničko za sve njih jeste da se trude da isprate trendove, ali i zadrže svoju autentičnost!

Slavica Đukić-Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku i neuropsihijatar, stalno se menjala tokom dugogodišnje političke karijere. Osim konstanog eksperimentisanja u boji kose, ona je tokom godina prihvatila nešto jednostavniji i svedeniji stil.

Najveću promenu svog izgleda čini se da je imala Jorgovanka Tabaković. Srpska političarka je hrabro menjala frizuru, od elegantnog plaža do punđe i duge kose, ali i svoj poslovni stil je unapredila do savršenstva.

Dama koja se često nalazi na listi najlepših političarki je svakako Zorana Mihajlović. Iako je nekada bila brineta, Zorana je sada prepoznatljiva po plavoj kosi, ali i sve glamuroznijem izgledu koji je u osnovi veoma poslovan i elegantan. Političarka voli da prati modu, i kako vidimo, odlična je u tome.

Pogledajte fotografije neverovatnih transformacija:

Mnogi su i zaboravili kako je nekada izgledala političarka Kori Udovički. Nekadašnja ministarka državne uprave ostala je verna svojoj prepoznatljivoj frizuri sa loknama, ali je iz godine u godinu modifikovala svoj modni izražaj. Tako su svedena odela pala u zaborav, te je Kori počela da bira ženstvenije odevne komade, poput suknji i haljina.

Nekadašnja prva dama Srbije, Dragica Nikolić, pravi je predstavnik besprekorne elegancije. Ona je svakodnevno nosila skupocene damske kreacije, a mnogi su sa nestrpljenjem čekali da vide šta će novo da obuče. Dragica se dosta promenila, ali je i danas možemo prepoznati po plavim uvojcima i upečatljivim autfitima.

Pogledajte fotografije neverovatnih transformacija:

Šta vi kažete? Koliko su se promenile dame iz sveta politike?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR

    16. jun 2020 | 13:04

    Pa i ja bih da sam na državnim jaslama, ali......

  • Boža zemunac

    16. jun 2020 | 11:54

    Jedino je Zorana ok. A ove druge,izgleda da im prija Skupštinska kuhinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA