≫ 

Plus-sajz lepoticu su koristili momci: "Hteo je da se 'druži' sa mnom, ali da za to niko ne zna"

Dama raskošnih oblina se godinama borila sa niskim samopoizdanjem, ali i muškarcima koji je nisu poštovali

  • 7
Suzan Kari Printskrin Instagram/suggamonkey

Plus-sajz manekenku su godinama muškarci iskorišćavali za seks i činili da se oseća bezvrednom, zbog čega je rešila da ispriča svoju dirljivu priču i podstakne druge žene da zavole svoje telo.

Suzan Kari (38) je iz Oklahome je visoka 152 cm, a nosi konfekcijski broj 46.  Zahvaljujući oblinama, ona je postala model ali se istovremeno suočavala sa osudama i ismevanjem... Nakon dugogodišnjeg stidovanja, lepa Suzan je uspela da prihvati svoje telo i da postane svesna svoje vrednosti.

- Osećam da me neki partneri nisu shvatali za ozbiljno zbog mog oblika tela. Kada sam bila jako mlada borila sam se sa stvarima koje sad ne bih nikada sebi dozvolila, uključujući razgovor sa njima, nazivanjem ružnim imenima, verbalno i fizičko zlostavljanje - kaže 38-godišnja žena.

Suzan je uvek bila krupna. Sa 11 godina već je nosila konfekcijski broj 38, a najteže se nosila sa svojim viškom kilograma tokom tinejdžerskih dana. Morala je da nosi garderobu koju je njena porodica posebno šila prema njenom obliku tela.

Kupovala je farmerke na muškom odeljenju  i nosila je mahom široku odeću kako bi prikrila svoju figuru. Izbegavala je bazene i akva parkove, a ako bi išla na jedan, obično je nosila ogromnu majicu super veličine kako bi sakrila svoju figuru.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MOTIVATION, CONFIDENCE, & SLAY (@suggamonkey) on

Okruženje joj je stalno skretalo pažnju na ishranu, a čak joj je jedan dečko u srednjoj školi kazao da je "previše debela da bi bila njegova devojka".

Susan je doživela prekretnicu u svom životu kada je "upoznala nekoliko neverovatnih žena" koje su je podstakle da nosi uske farmerke, kratke haljine i dvodelne kupaće kostime. Inspirirale su je da pokaže svoju figuru, a shvatila je da je jedina prepreka u nošenju iste odeće koju su vitke devojke reklamirale u časopisima bio njen um.

- Kada sam počela da prihatam svoje obline i svoje telo, bila u prilici da nosim odeću koju nikad nisam ni mogla da sanjam da obučem. Nikada nisam zamišljala da mogu da zavolim bazene, a kamoli da ronim sa ronilačke daske - kaže Suzan.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MOTIVATION, CONFIDENCE, & SLAY (@suggamonkey) on

Kari je postigla samopouzdanje, a samim tim i priliku da upozna mnoge momke. Međutim, trebalo joj je dosta vremena da shvati svoju vrednost. Setila se da je bila u vezi sa jednim muškarcem koji je insistirao na tome da njihova veza ostane tajna.

- U mojim 20-ima, postojao je tip koji je hteo da se "druži sa mnom ", ali nije želeo da neko zna da se viđamo". Shvatio sam da su mnogi bili samo iz zadovoljstava i da nisu želeli ozbiljnu vezu, a u nekim slučajevima verujem da je razlog moje telo. Takođe sam čula komentar da su plus-sajz žene "lake " i da muškarci mogu to da očekuju, jer ako nam daju malo pažnje u obavezi smo da spavamo sa njima - dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MOTIVATION, CONFIDENCE, & SLAY (@suggamonkey) on

Susan je otkrila da seks nikad nije bio problem za nju, a muškarci su ga imali u izobilju. 

- Mnogi muškaraci žele samo da ispune svoje potrebe. Neki od mojih partnera su mi rekli da sam  poput jastuka, meka i udobna. Poze u seksu nikada nisu bile problem - ističe

Suzan ima više od 255.000 pratilaca na Instagramu, a na svom profilu redovno deli fotografije u donjem vešu i svima sa ponosom  pokazuje svoje obline.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MOTIVATION, CONFIDENCE, & SLAY (@suggamonkey) on

Ujedno, ona rado otkriva detalje iz svog detinjstva i tinjdžerskih dana kako bi ohrabrila druge žene da budu svesne svoje vrednosti i prihvate svoje telo bez obzira na građu i suvišne kilograme.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    24. jun 2020 | 18:06

    Znaci nema vise debelih zena,sad su plus zajz ljepotice,plus sajz manekenke itd itd..... Majko moja....

  • Djoka iz NY

    24. jun 2020 | 19:47

    Rekoste "lepotica"?!

  • 🙄

    24. jun 2020 | 23:25

    Najjace mi je to kako se zale sa su debele, sakrivaju se ispod odjece, svakim danom deblje a jel njima nije palo na pamet da ne jedu toliko i smrsaju. Ovolika kilaza sigurno nije zdrava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA