Ona ima 56 godina, ali kada vidite kako izgleda nema šanse da ćete joj poverovati

Manekenka se ponovo slikala za čuveni časopis i pokazala kako izgleda vanvremenska lepota

  • 8
Keti Džejkobs Foto: Printskrin Instagram/ageisbeauty

Keti Džejkobs iz Teksasa ima 56 godina, ali to je ne sprečava da gradi uspešnu karijeru u svetu modelinga.

Pre skoro tri decenije, Keti Džejkobs imala je potpisan ugovor sa poznatom modnom agencijom Ford i krasila je naslovnice ženskih magazina.

Nakon dugogodišnje karijere koju je gradila pretežno u Njujorku, Keti se udala, rodila dete i pokrenula biznis - počela je da peče kolače i pokrenula je svoju liniju proizvoda za lepotu.

Sada ima 56 godina i spremna je ponovo da pozira.

Zanosna plavuša iz Teksasa, visoka 160 cm, fotografila se za magazin "Sports Ilustrated" koji je poznat po izdanjima u kojima se objavljuju supermodeli u kupaćim kostimima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

- Mislim da je prilično kul što sam se ponovo vratila u svet modelinga - kazala je Keti, uz savet svim ženama da "nikada ne odustanu od svojih snova".

Keti je svesna svog zanosnog tela i kaže "da bolje izgleda u bikiniju nego u jednodelnom kupaćem kostimu".

Kada je reč o lepoti, ova lepotica ističe da koristi samo svoje proizvode za negu kože, napravljene od sastojaka koji su bogati kolagenom, poput enzima bundeve, vitamina C i matičnih ćelija cvetnih orhideja.

Osim što čuva kožu od jakog sunca, 56-godišnja manekenka je priznala je da je ranije stavljala botoks na čelo i filere u usta.

- Želela sam da izgledam najbolje što mogu. Ako ga stavljaju dvadesetogodišnje devojke, zašto postoji stigma u društvu ukoliko botoks stavi neko mojih godina? Želim da budem iskrena prema ljudima. Ne želim da budem poput žena mojih godina koje kažu da je za njihov izgled odgovorna samo ishrana i puno vode kad je jasno da su nešto radile na licu - ističe Keti.

 

Zanosna plavuša ima preko 68.000 pratilaca na Instagramu i zarađuje novac zahvaljujući plaćenim partnerstvima sa poznatim brendovima.

Uglavnom se fotografiše u sportskim odevnim komadima i u kupaćim kostimima, koji otkrivaju njeno zategnuto i zgodno telo.

Da li vam se dopada ova manekenka?

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA