≫ 

Došla da sređuje nokte i nije nikom rekla da ima korona virus: "Pa, morala sam da izađem iz kuće"

Neverovatna situacija u Velikoj Britaniji

  • 2
Skidanje laka Foto: Pixabay

Jedna vlasnica salona za manikir objavila je na svom Fejsbuk nalogu kako ju je jedna mušterija svesno dovela u opasnost, iako je ova prethodno tražila da joj potvrdi da je zdrava.

Tejlor je vlasnik kozmetičkog salona Rogue Menai, a nakon što je pozdravila jednu klijentkinju koja je zadovoljna otišla kući, počele su da joj stižu poruke od nje.

- Osećam se loše jer nije trebalo da zakazujem sređivanje noktiju. Ali, zaista sam bila očajna. Testirana sam na korona virus još pre dva dana. Pozitivna sam, molim te da ideš u karantin - napisala je.

Tejlor nije mogla da veruje svojim očima, pa ju je pitala zašto joj pre zakazivanja nije odgovorila da postoji mogućnost da je zaražena.

- Pitala sam te pre nego što si došla u salon da li si bila izložena virusu i da li si bila zaražena u nekom trenutku. Znaš da imam narušen imunitet i po zakonu nisam smela da ti zakažem termin ako si zaražena - odgovorila je Tejlor.

Ipak, odgovor klijentkinje ju je još više šokirao.

- Očajnički sam želela da izađem iz kuće. Bila sam u karantinu dva dana. Želela sam da uradim nokte. Videla si u kako su lošem stanju - napisala joj je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Taylor (@roguemenai) on

Tejlor je prepisku sa neodgovornom mušterijom objavila na Instagramu, a u komentarima se povela polemika o odgovornosti zaraenih i kažnjavanju o namernom ugrožavanju drugih ljudi.

- Ovo je direktrno i nesavesno ugrožavanje drugih ljudi. Zbog ovakvih i raste broj zaraženih i ljudi koji umiru. Sram je bilo, trebalo bi je kazniti zatvorom.

- Ugrozila je nečiji život. Zaslužuje zatvor.

- Koliki kreten moraš da budeš da izlaziš iz karantina da bi sredio nokte - samo su neki od komentara.

Inače, prema zakonu u Vašingtonu klijenti su pre dolaska u salone i teretane obavezni da provere imaju li simptome kovida.

Video: Ova super fora sa maskama može imati pogubne posledice po vaše zdravlje

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sojic

    11. avgust 2020 | 10:26

    Da je srece i pravde ovakvi bi dobijali po 10 godina robije.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA