Smršala je 12 kg, a sada poručuje ženama: "Ne smete da imate izgovor što ste i dalje debele"

Neverovatna transformacija Amerikanke

  • 1
Šenon Kolins Foto: Printskrin Instagram/thegymnurse

Medicinska sestra Šenon Kolins (41) iz Amerike je konstantno tokom trudnoće jela masnu i kaloričnu hranu zbog čega se mnogo ugojila.

Iako je u mladosti mogla da jede sve što je poželela i brzo je gubila suvišne kilograme, posle drugog porođaja stvari su bile dosta drugačije. Ona nikako nije mogla da skine višak.

- Jela sam picu, čips, sladoled i krofne. Moje loše navike nastavile su se nakon rođenja dece i sustigle su me u tridesetima. Bila sam roditelj, vlasnik restorana i medicinska sestra te mi je život predstavljao haos od obaveza, a zdrava ishrana i razmišljanje o tome samo još jedna briga - ispričala je Šenon.

Pre pet godina je dostigla najveću težinu, a zbog straha od bolesti ova mlada žena je rešila da potpuno promeni svoju ishranu.

Prvo je odlučila da unosi samo proteine,  uz striktno izbacivanje namirnica kao što su testenina, hleb, čips i slatkiši.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by sʜᴀɴɴᴏɴ - ᴍᴀᴄʀᴏ ᴄᴏᴀᴄʜ (@thegymnurse) on

Trenirala je 4 puta nedeljno, kardio vežbe i podizanje tegova. Iako nije bila ljubitelj tegova ubrzo je shvatila da joj te vežbe pomažu u sagorevanju masti.

Između 2016. i 2018. Šenon je izgubila 12 kg. Neverovatna je trasformacija tela koju je postigla. Od konfekcijskog broja 12 Šenon sada nosi broj 6.

- Lepo je čuti da izgledam mlađe od 40 i mlađe nego što sam izgledala pre 5 godina. Za debljinu nema izgovora, pokrenite se i preduzmite nešto - poručila je Šenon svim ženama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by sʜᴀɴɴᴏɴ - ᴍᴀᴄʀᴏ ᴄᴏᴀᴄʜ (@thegymnurse) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    22. avgust 2020 | 06:35

    Bolje izgleda u crvenoj haljini nego u crvenom šortsu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA