≫ 

Stigao novi trend za stilizovanje obrva, najbizarniji do sada: Žene, nećete valjda ovo da radite?

Briju svoje dlačice samo da bi stavile privremenu tetovažu

  • 5
Obrve Pexels / Amir SeilSepour

Privremene tetovaže za obrve su trenutno najveći trend u svetu lepote, o čemu svedoče brojni video zapisi na Tik Tok platformi na kojima možemo da vidimo detaljna uputstvoaza korišćenje ovog proizvoda.

Nakon japanskog iscrtavanja obrva (mikroblejeding), koje je popularno već nekoliko godina u nazad, ovog leta se pojavio novi trend ulepšavanja obrva.

Reč je o privremenim tetovažama za obrve kojima se postiže efekat raskošnih i gustih obrva, koje izgledaju veoma prirodno na licu.

Za razliku od mikroblejding metode, koja zahteva upotrebu igala i nožića za iscrtavanje linija i ostavlja polutrajnu boju na obrvama, ovaj proizvod se može koristiti i skidati po potrebi, a ujedno je dosta povoljniji.

Ove tetovaže su pravi hit u Americi, a kako smo saznali nanose se pomoću standardnih boja i lepka koji nisu štetni za kožu. To znači da ne morate čak ni da posećujete salon da biste ulepšali svoje obrve, jer možete da ih aplicirate sami.

@sailorlinzor👁👄👁 ##help ##viral ##fy ##eyebrows ##tattoo ##transformation♬ original sound - naomijon

Kako smo mogli da vidimo na snimcima koji su objavljeni na popularnoj platformi Tik Tok, dovoljno je da ih postavite na čisto i ravnu površinu, pritisnete pomoću vlažne krpe i zadržite jedan minut, a zatim povučete foliju.

Obrve mogu da stoje najduže pet dana, a ono što se mnogima nije dopalo je spremnost devojaka da obriju dlačice kako bi isprobale ovu tetovažu.

- Stvarno ih ne možete staviti ako imate dlačice na obrvama. Koža mora da bude glatka - kazala je jedna korisnica Tik Tok-a.

@lovingthisbrunetteBROW TATTOO TUTORIAL you guys were asking for!!✨##eyebrowtattoo ##tattoobrows ##browtutorial ##eyebrowtutorial ##hairloss ##wigs♬ Say So (Instrumental Version) [Originally Performed by Doja Cat] - Elliot Van Coup

Mnogi koji su ih isprobali kažu da uživo izgledaju veoma prirodno.

Kako vam se dopada ovaj novi bjuti trend?

Video: Ju, obrva bez! Ljubu Pantović prikazali u prirodnom izdanju, ljudi bez teksta

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    22. avgust 2020 | 20:57

    Dobro je sto usne i grudi ne mogu ispasti tokom spavanja., zamislite prizor ujutro kad se probudite kad ono nema jedne obrve nadogradnja na jastuku kao les gotovo celavi lezi i jos ako hrče😔😔😂😂😂

  • Mila

    23. avgust 2020 | 10:16

    U trendu je i naša poslovica ,,Budale se ne seju,one niču same"

  • Mala Bubica

    23. avgust 2020 | 11:41

    U trendu je i skakanje sa zgrade, zato, 'ajmo naivne ovce svi da skočimo😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA