Pevačica podigla majicu i uslikala ključan deo svog tela, a zatim poslala važnu poruku svim ženama

Pevačica Stejsi je pokazala sve svoje nesavršenosti:

  • 1
Stejsi Solomon Foto: Printskrin Instagram/staceysolomon

Iako mnoge žene pomoću filtera skrivaju svoje nesavršenosti na fotografijama, britanska pevačica Stejsi Solomon ih sa ponosom pokazuje!

Muzičarka Stejsi Solomon (30) objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je uslikala svoje bokove sa namerom da pokaže strije koje je dobila nakon trećeg porođaja.

Pevačica je podigla braon majicu, a zatim se nonašalatno fotografisala u prilično opuštenim pozama - bez bilo kakvog nameštanja, traženja dobrog ugla ili svetlosti koja bi sakrila određene nesavršenosti.

Osim dubokih strija, koje su nastale usled rastezanja vezivnog tkiva u koži, Stejsi je pokazala svoj zaobljeni stomačić a zatim je navela da se ponosi na svoje telo.

- Ovo su moje najdraže strije ne samo zato što su kukovi morali da mi narastu toliko da bih mogla da donesem decu na svet, već zato što na suncu blistaju poput sjaja. One dopiru do leđa i apsolutno su mi najdraže - napisala je Stejsi u postu.

U našoj galeriji pogledajte kako izgledaju njene fotografije na kojima pokazuje svoje nesavršenosti: 

U sledećoj objavi sela je na pod i podigla svoju majicu sa ogromnom osmehom na licu.

- Nikada se ne stidite sebe. Svaki mali detalj na vašem telu otkriva kroz šta ste sve prošli. Otkriva sve izazove sa kojima ste se suočili. Sve vaše uspone i padove. Zato, hajde da prihvatimo svaki deo sebe i sve različitosti tela - napisala je britanska pevačica, te je tako poslala u svet važnu poruku koju svaka žena treba da pročita.

Stejsi je na ovaj način dala doprinos jednoj kampanji za osnaživanje žena,  a njene fotografije su viralno počele da se šire društvenim mrežama.

Mnoge žene su oduševljeno reagovale na iskrene objave engleske pevačice koja ima troje dece.

- Stejsi, hvala za ovo! Ti si jedna od retkih koja pokazuje svoje realno telo i ne pravi od sebe savršenstvo koje zapravo i ne postoji.

- Ti si pravi primer samopouzdane i jake žene, koja ne mari za nerealne standarde lepote koje nameće društvo, mediji, ali i društvene mreže.

- Nakon trudnoće sam dobila višak kilograma, celulit na bokovima, kao i strije. To je sasvim normalan proces, način na koji se menja žensko telo i hvala što si spremna o tome da pričaš - samo su neki od komentara oduševljenih žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    27. avgust 2020 | 12:54

    Možda bi i ove naše izoperisane estradne dame mogle nešto da nauče od ove normalne mlade žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA