Plus-sajz lepotica šokirana jer joj je Instagram obrisao fotografiju na kojoj pokazuje telo

"Muškarci koji me vređaju u komentarima, u porukama mi pišu druge stvari"

  • 11
Hani Ros Foto: Instagram Printskrin

Hani Ros (23) je plus-sajz lepotica koja godinama na svojim društvenim mrežama deli fotografije na kojima pokazuje svoje telo sa oblinama. Cilj je da promoviše prirodan izgled i podstakne druge žene da zavole sebe!

Aktivistkinja Hani Ros često objavljuje i golišave fotografije u kupaćem kostimu koje izazivaju lavinu komentara na internetu, a sada je otkrila svojim pratiocima da joj je Instagram nedavno uklonio sliku iz bazena.

Na spornoj fotografiji Hani je uslikala svoju pozadinu, ali je popularna društvena mreža zabranila fotografiju navodeći da je "prekršila smernice zajednice".

U svom odgovoru, Instagram je rekao da ne dozvoljava „golotinju“, „nasilje“ i „govor mržnje, uznemiravanje i maltretiranje“.

Hani se obratila svojim pratiocima na Instagramu i istakla da je revoltirana zbog ove odluke i da je sigurna da joj je uklonjena fotografija zbog gojaznosti.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Honey Ross (@honeykinny) on

Ranije je Hani govorila da joj je bilo teško da postigne samopouzdanje upravo zbog osude i komentara mnogih ljudi, a u tome su čak učestvovali i njeni roditelji...

- Uvek sam mrzela svoje telo, a u tome su pomogli moji roditelji koji su mi nudili toksične dijete kako bih smršala.Moji roditelji su prema meni bili toksični, stalno su mi nudili neke nove dijete iako svi znamo da dijete ne rade. Savetovala bih svim roditeljima da ne dele svojoj deci takve savete kako im ne bi urušavali samopouzdanje i zdrav stav prema telu - ispričala je Rosova u jednoj emisiji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Honey Ross (@honeykinny) on

- Muškarci koji u komentarima na moje slike pišu da sam debela i da ću umreti od dijabetesa me redovno u porukama pitaju da izađem sa njima - dodala je aktivistkinja.

- Njihov izbor je da maltretiraju debelu ženu na Instagramu i to govori o njima, a ne o meni. Ja sam samo srećna, zadovoljna debela žena, a oni su frustrirani što me nikad neće odvesti u krevet - izjavila je u emisiji u kojoj je govorila i o tome kako se dugo borila za to da zavoli svoje telo, a da su joj roditelji dobrim delom ugradili osećaj mržnje prema telu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мехмед

    28. avgust 2020 | 11:28

    Можда би била лепша и себи и другима ако мало смрша. Жене као и мушкарци могу бити заиста лепи али не могу ако су дебели или превише мршави да убеђују друге да су лепи.

  • Ne razumem

    28. avgust 2020 | 11:54

    Ovo prirodni izgled? Onda je većina nas neprirodna ili šta već

  • maja

    28. avgust 2020 | 11:28

    Daleko je ona od lepotice...Sto se tice kg, sve je to relativno i stvar ukusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA